skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | António Zambujo & Mon Laferte – Madera De Deriva

Ο António Zambujo και η Mon Laferte σε μία ethnic δημιουργία, με τίτλο “Madera De Deriva”!

Τίτλος τραγουδιού: “Madera De Deriva”

Καλλιτέχνης: António Zambujo & Mon Laferte

Μουσική / Στίχοι: Jorge Drexler

Εταιρεία: Universal Music Portugal

Από το LP: “Do avesso”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Δεν μιλάει για δύο τυχαίους καλλιτέχνες! Η Mon Laferte που μέχρι σήμερα έχει τεθεί οχτώ φορές για υποψηφιότητα ενός βραβείου Grammy, κατάφερε να αποσπάσει το 2017 το Latin Grammy “Best Alternative Song” για το τραγούδι της “Amárrame”. Η Χιλή είναι αρκετά υπερήφανη για την πορεία της 36χρονης ερμηνεύτριας της που καταφέρνει να συνδυάσει blues-rock στοιχεία με indie-pop και Bolero ηχοχρώματα.

Από την άλλη πλευρά, ο António Zambujo -για όσους δεν γνωρίζουν είναι Πορτογάλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Το 2018 κυκλοφόρησε το νέο του album με τίτλο “Do avesso”, στο οποίο περιλαμβάνονται συνολικά δεκατρείς δημιουργίες. Μία από αυτές είναι και το τραγούδι “Madera de Deriva”, στα φωνητικά του οποίου πέρα από την μελωδική φωνή του Zambujo απολαμβάνουμε και της Mon Laferte. Ο Zambujo πειραματίζεται μουσικά και προσκαλεί την Mon Laferte να τραγουδήσουν ‘παραδοσιακά’ αποφεύγοντας μουσικές αναφορές βγαλμένες από τα άδυτα της τεχνολογίας. Μαζί με το “Madera de Deriva” κυκλοφόρησε το lyric video αυτού, ενώ πολύ σύντομα θα απολαύσουμε το music video του.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως ο δίσκος “Do avesso” διακρίθηκε στην κατηγορία “Καλύτερη Δουλειά της Pop Μουσικής” στο γκαλά “Prémio Autores” που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Belém στη Λισαβόνα.

António Zambujo & Mon Laferte - Madera De Deriva

Back To Top