skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Artists for Puerto Rico – Almost Like Praying

Τα μεγαλύτερα ονόματα της latin μουσικής σκηνής μαζί σε ένα τραγούδι για το Puerto Rico!

Τίτλος τραγουδιού“Almost Like Praying”

Καλλιτέχνης: Camila Cabello, Ana Villafañe, Tommy Torres, PJ Sin Suela, Gilberto Santa Rosa, Gina Rodriguez, Anthony Ramos, Joell Ortiz, Ednita Nazario, Rita Moreno, Lin-Manuel Miranda, Jennifer Lopez, John Leguizamo, Alex Lacamoire, Luis Fonsi, Fat Joe, Gloria Estefan, Dessa, Pedro Capó, Rubén Blades & Marc Anthony

Μουσική / Στίχοι: Lin-Manuel Miranda

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 7 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο βραβευμένος με δύο Grammy συνθέτης, Lin-Manuel Miranda κυκλοφόρησε ένα νέο all-star single που τιτλοφορείται “Almost Like Praying”. Σκοπός της κυκλοφορίας του είναι η ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων του Puerto Rico μετά τον καταστροφικό τυφώνα Μαρία που έπληξε την περιοχή πριν λίγο καιρό! Όλα τα έσοδα από το τραγούδι θα μεταφερθούν στο Ταμείο της Ισπανικής Ομοσπονδίας, UNIDOS Disaster Relief Fund.

Το κομψό αυτό latin, τραγούδι πήρε τον τίτλο του από ένα sample από το πασίγνωστο “Maria” που γράφτηκε για το κλασσικό musical “West Side Story”, που χρησιμοποιείται επίσης στο εν λόγω single. Οι στίχοι όμως του τραγουδιού είναι κατά βάση ισπανικοί και έτσι εξυπηρετεί στην συγκέντρωση πολλών μεγάλων ονομάτων (τόσο εγχώριων όσο και διεθνών) που συμμετείχαν στην ηχογράφηση του: Camila Cabello, Ana Villafañe, Tommy Torres, PJ Sin Suela, Gilberto Santa Rosa, Gina Rodriguez, Anthony Ramos, Joell Ortiz, Ednita Nazario, Rita Moreno, Lin-Manuel Miranda, Jennifer Lopez, John Leguizamo, Alex Lacamoire, Luis Fonsi, Fat Joe, Gloria Estefan, Dessa, Pedro Capó, Rubén Blades και Marc Anthony.

“Το όνομα “Μαρία” είχε πάντα μια αρνητική σύνδεση με αυτό το νησί”, ανέφερε ο Miranda στο U.S.A. Today. “Είναι η χειρότερη καταιγίδα που πέρασε τα τελευταία 100 χρόνια. Είναι επίσης το όνομα του αγαπημένου μου τραγουδιού από το West Side Story. Συνέχισα να σκέφτομαι αυτό το τραγούδι κι έτσι πήρα ένα δείγμα από το «Maria», για να το δημιουργήσω. Προσπαθήσαμε να αντικαταστήσουμε το δείγμα κυριολεκτικά με τον ίδιο τρόπο που προσπαθούμε να αντιστρέψουμε τη φυσική αυτή καταστροφή σε κάτι θετικό”. 

Artists for Puerto Rico - Almost Like Praying

Back To Top