skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ashanti feat. Ty Dolla $ign – Say Less

Ashanti και Ty Dolla $ign μαζί σε μια ολοκαίνουρια συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού“Say Less”

Καλλιτέχνης: Ashanti feat. Ty Dolla $ign

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “In Your Own Sweet Time”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Το νέο single “Say Less” της Ashanti στο οποίο συμμετέχει ο διάσημος rapper, Ty Dolla $ign κυκλοφόρησε πρόσφατα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αναπαραγωγής μουσικής. Το “Say Less” θα είναι το πρώτο single από το πολυαναμενόμενο έκτο studio album της R’n’B τραγουδίστριας που θα ακολουθεί το τελευταίο album της Ashanti με τίτλο “BraveHeart” που κυκλοφόρησε το 2014.

Το “Say Less”, είναι ένα R’n’B-urban τραγούδι την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο DJ Mustard μαζί με τον Ty Dolla $ign. Η Ashanti τραγουδά για τον άντρα που πρόκειται να την κάνει μητέρα. Έχει εστιάσει σε έναν άντρα και δεν υπάρχει κανένας τρόπος που να μπορεί να της αποσπάσει κάποιος την προσοχή μακριά από το στόχο της και από τον υπέρμετρο ρομαντισμό που νιώθει γι’αυτόν.

To τραγούδι θέλει μερικές ακροάσεις μέχρι να μπορέσει κάποιος να το εντάξει στη λίστα με τα “πρόσφατα αγαπημένα” του. Ενδεχομένως το πρόβλημά να είναι η συνολική δομή του τραγουδιού. Οι στροφές είναι παντού και ανάκατες με το ρεφρέν να χάνεται ανάμεσα τους, ενώ το outro του τραγουδιού μπορεί να σας αφήσει μάλλον παγωμένους. Ένα μάλλον μέτριο αποτέλεσμα για την επάνοδο της Αμερικανής ερμηνεύτριας.

Ashanti feat. Ty Dolla $ign - Say Less

Back To Top