skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | B. Howard feat. La Toya Yvonne Jackson & Maffio ‎- Let Me Know (Dimelo)

Η La Toya Jackson επιστρέφει με μια ολοκαίνουρια συνεργασία με τους B. Howard και Maffio!

Τίτλος τραγουδιού“Let Me Know (Dimelo)”

Καλλιτέχνης: B. Howard feat. La Toya Yvonne Jackson & Maffio

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Beijing Channy Fashion Cultural Media Co.,Ltd

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 8 Μαΐου 2018

Art-Cover:

H μεγαλύτερη αδερφή του Michael Jackson, η La Toya Jackson έχει κυκλοφορήσει μόνο μια χούφτα τραγούδια από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως σήμερα, οπότε κάθε νέα κυκλοφορία σπουδαία είδηση για τους απανταχού fans της οικογένειας Jackson αλλά και της ίδιας. Η δισκογραφική “σιωπή” της κρατάει από το 2014 (ένα ιδιαίτερα καλό έτος για την συνολική δισκογραφία της μιας και μας παρουσίασε το single της “Feel Like Love” και το άψογο ντουέτο με την RuPaul “Feel Like Dancin”).

Η “σιωπή” αυτή τελικά σπάει με το “Let Me Know (Dimelo)” στο οποίο η La Toya δανείζει τα φωνητικά της στο πλευρό του οικογενειακού της φίλου B. Howard. Στο ανεβαστικό αυτό τραγούδι συμμετέχει και ο Δομινικανός καλλιτέχνης Maffio, που είναι ένα από τα πιο ραγδαία ανερχόμενο όνομα της latin μουσικής σκηνής.

Η 61χρονη που εμφανίζεται επί του παρόντος στο reality show, “Worst Cooks in America: Celebrity Edition” του Food Network, στο τραγούδι ακούγεται να ερμηνεύει στα ισπανικά, κάτι που έχει επιχειρήσει ήδη στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στο τραγούδι της “(Do The) Salsa” του 1990.

B. Howard feat. La Toya Yvonne Jackson & Maffio ‎- Let Me Know (Dimelo)

Back To Top