skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bebe Rexha feat. Lil Wayne – The Way I Are (Dance With Somebody)

Η Bebe Rexha συνεργάζεται με τον Lil Wayne!

Τίτλος τραγουδιού: “The Way I Are (Dance With Somebody)”

Καλλιτέχνης: Bebe Rexha feat. Lil Wayne

Μουσική / Στίχοι: Joseph Little/Jonas Jeberg/Clarence Coffee/J Kash/Bebe Rexha

Από το album: “All Your Fault, Pt. II” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια – στιχουργός και hitmaker Bebe Rexha ξεκινάει την προώθηση του νέου της μουσικού project. “All Your Fault, Pt. II” είναι ο τίτλος του επόμενου EP της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες από τις δισκογραφικές εταιρίες Decaydance, Island, Def Jam και Warner Bros.

Ο προπομπός του καινούριου της EP είναι το “The Way I Are (Dance With Somebody)”, στο οποίο συμμετέχει ο διάσημος rapper Lil Wayne. Η πρεμιέρα του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Το καινούριο single της Bebe Rexha είναι ένα pop τραγούδι με αρκετά EDM στοιχεία, και θα είναι ένα από τα φετινά καλοκαιρινά hits. Τους στίχους υπογράφουν οι Joseph Little, Jonas Jeberg, Clarence Coffee, J Kash και Bebe Rexha. Το “The Way I Are (Dance With Somebody)” διέρρευσε μία εβδομάδα πριν, μαζί με την κυκλοφορία του επίσημου video clip, άλλα η ομάδα της τραγουδίστριας έσπευσε να το αποσύρει.

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Rexha, δήλωσε: “Είναι ένα ‘f-you’ τραγούδι στη δισκογραφική εταιρία. Όταν εξελίσσεσαι σαν καλλιτέχνης πρέπει να παλέψεις για τα στερεότυπα που κάποιοι έχουν θέσει, πως θα πρέπει να είναι η εξωτερική σου εμφάνιση, πως θα είσαι εσύ, πως θα είναι το χρώμα των μαλλιών σου, πως θα είναι το make – up σου μέχρι και το τι θα φορέσεις. Αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι αν αρέσεις εσύ στον ίδιο σου τον εαυτό.

Bebe Rexha feat. Lil Wayne - The Way I Are (Dance With Somebody)

Back To Top