skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bia feat. Ariana Grande – Esta Noche

Η Ariana Grande βρίσκεται στο πλευρό της Αμερικανίδας rapper, Bia, για το “Esta Noche”!

Τίτλος τραγουδιού“Esta Noche”

Καλλιτέχνης: Bia feat. Ariana Grande

Μουσική / Στίχοι: BIA, Ariana Grande

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 6 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Με μια πρώτη ματιά πολλοί μπορεί να αντιληφθούν ότι η Bia και η Ariana Grande θα ερμηνεύσουν στα ισπανικά, ωστόσο οι δύο καλλιτέχνιδες συνεχίζουν την ερμηνεία τους στα αγγλικά και χρησιμοποιούν samples από το τραγούδι του Julio Jaramillo, “Rondando tu esquina” για να δημιουργήσουν το δικό τους τραγούδι, με τίτλο “Esta Noche”. Hip hop ηχοχρώματα διέπουν το τραγούδι στην καθολικότητα του και δημιουργούν μία mid-tempo δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της υπογράφουν οι ίδιες οι καλλιτέχνιδες.

Η Bia από το ξεκίνημά της επιδιώκει και καταφέρνει να συνδυάζει latin αναφορές με trap μουσικά στοιχεία και απόδειξη αποτελεί και αυτό το τραγούδι της, το οποίο για πρώτη φορά ακούστηκε στην περιοδεία της Grande, “Dangerous Woman Tour”. Με την Bia να έχει εμφανιστεί συνολικά τρεις φορές στα shows της Grande, το κοινό φαίνεται πως ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτή τη συνεργασία και για τον λόγο αυτό η Ariana επέλεξε την παρουσία της Bia σε οχτώ ακόμα εμφανίσεις της, αυτή τη φορά στην Ευρώπη.

Το ακυκλοφόρητο μέχρι πρότινος αυτό τραγούδι ήρθε επιτέλους στο φως της δημοσιότητας μέσω του Instragram λογαριασμού της Bia. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο τραγουδίστριες συνεργάζονται, μιας και όπως δηλώνει η ίδια η Bia, έχουν δημιουργήσει κι άλλα τραγούδια στο παρελθόν μαζί.

Bia feat. Ariana Grande – Esta Noche

Back To Top