skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Billie Eilish & Κhalid – Lovely

Η Billie Eilish αποκάλυψε ακόμη μια δυναμική μπαλάντα που ακούει στον οξύμωρο τίτλο “Lovely” και στην οποία συμμετέχει ο Khalid.

Τίτλος τραγουδιού: “Lovely”

Καλλιτέχνης: Billie Eilish & Κhalid

Μουσική / Στίχοι: Billie Eilish, Khalid & FINNE

Από το LP : T.B.A

Ημερομηνία Κυκλοφορίας single : 19 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Η μόλις 16χρονη, ανερχόμενη τραγουδίστρια Billie Eilish μοιράστηκε ένα ακόμη καινούριο single με τον τίτλο “Lovely”, στο οποίο συνεργάζεται με τον επίσης νεαρό τραγουδιστή και στιχουργό, Khalid. Το τραγούδι αυτό ακολουθεί την κυκλοφορία του “B**ches Broken Hearts” που κυκλοφόρησε στα τέλη του Μαρτίου.

Πρόκειται για ακόμη μια δυναμική και ειλικρινή μπαλάντα, με μια ατμοσφαιρική παραγωγή που ανήκει στον αδερφό της αμερικανίδας τραγουδίστριας, Finneas, και η οποία, όπως αποκάλυψε η Eilish, προέκυψε εντελώς αυθόρμητα: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι το πιο cool πράγμα σχετικά με την δημιουργία του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι ότι δεν αποφασίσαμε να πάμε στο στούντιο για να γράψουμε ένα hit. Εγώ και ο αδερφός μου, απλά αράζαμε με τον Khalid στο σπίτι μας και καταλήξαμε να γράφουμε ένα τραγούδι».

«Το ονομάσαμε έτσι επειδή το τραγούδι είναι κατά κάποιον τρόπο πραγματικά καταθλιπτικό», εξηγεί η Eilish η οποία προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να μας δείξει πως πρέπει να παραμένουμε αισιόδοξοι ακόμα και όταν διανύουμε δύσκολες ψυχολογικά περιόδους. «Σαν απλώς να αντιμετωπίζεις οτιδήποτε φριχτό τύπου ξέρεις κάτι, αυτό είναι υπέροχο. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι δυστυχισμένος».

Παράλληλα, μιλώντας για την μουσική της η Eilish σχολίασε πως δεν τις αρέσουν οι ταμπέλες και πως αντί να προσπαθεί να βρει κάποιον ήχο, απλά τον δημιουργεί σύμφωνα με την εκάστοτε έμπνευσή της. «Απλά θα φτιάξω αυτό και δεν έχει σημασία αν δεν είναι ο ήχος τον οποίο έφτιαχνα».

Billie Eilish & Κhalid – Lovely

Back To Top