skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Blake Kelly feat. Justin Bieber – Patience

Ο rapper Blake Kelly συνεργάζεται ξανά με τον Justin Bieber για το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Patience”!

Τίτλος τραγουδιού“Patience”

Καλλιτέχνης: Blake Kelly feat. Justin Bieber

Στίχοι/Μουσική: Ν/Α

Εταιρεία: We Ball Inc

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Για όσους fans πίστευαν ότι το 2018 θα τελειώσει χωρίς να ακούσουν ένα νέο τραγούδι από τον Justin Bieber, ο νεαρός τραγουδιστής αποφάσισε να τους διαψεύσει και τους κάνει ένα special Χριστουγεννιάτικο δώρο! Το νέο του τραγούδι έχει τίτλο  “Patience” και είναι μια συνεργασία με τον rapper, Blake Kelly. To “Patience” έγινε διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες πριν από λίγες μόνο ώρες ως ανεξάρτητο single.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται σε δισκογραφικό υλικό. Το 2014, κυκλοφόρησαν το τραγούδι “Broken” για το οποίο μάλιστα είχαν δημιουργήσει και ένα συνοδευτικό μουσικό video, το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ. Εκείνη την εποχή, ο rapper είχε παρουσιάσει επίσης μερικά τραγούδια τους σε μια live μετάδοση μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία ενημέρωση για κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά από τους δύο καλλιτέχνες στο άμεσο μέλλον, το τραγούδι έρχεται σαν μια όμορφη προσθήκη σε αμφότερες τις δισκογραφίες τους, που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους απανταχού fans τους!

Blake Kelly feat. Justin Bieber - Patience

Back To Top