skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bob Sinclar & The Supermen Lovers feat. Robbie Williams – Romantico Starlight

Είσαστε έτοιμοι να απολαύσετε ξανά τον Bob Sinclar και τον Robbie Williams σε μία ακόμη συνεργασία; Αυτή τη φορά όμως οι καλλιτέχνες έχουν στο πλευρό τους και τον The Supermen Lovers!

Τίτλος τραγουδιού: “Romantico Starlight”

Καλλιτέχνης: Bob Sinclar & The Supermen Lovers feat. Robbie Williams

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Hussle Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από όταν ακούσαμε το “Electrico Romantico” από τον Γάλλο μουσικό παραγωγό, Bon Sinclar, και τον Βρετανό ερμηνευτή, Robbie Williams. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και μας παρουσίασαν μία ακόμη, μοναδική δημιουργία. Ο Bob Sinclar προσέλαβε στο πλευρό του τον The Supermen Lovers. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο The Supermen Lovers, με πραγματικό όνομα Guillaume Atlan, είναι επίσης Γάλλος μουσικός παραγωγός με ενεργή δράση στη μουσική βιομηχανία από το 2001.

Οι τρεις άνδρες καλλιτέχνες συνεργάστηκαν με τον πιο δημιουργικό τρόπο και στη δημοσιότητα ήρθε μία dance / disco σύνθεση, με τίτλο “Romantico Starlight”, στα φωνητικά της οποίας απολαμβάνουμε τον Βρετανό Williams. Κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος της προσωπικής του δισκογραφίας, ωστόσο το “Romantico Starlight” κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο single στις 3 Μαΐου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η χαρά του Sinclar το τελευταίο διάστημα είναι μεγάλη, καθώς πέραν των υπολοίπων, όπως ανακοίνωσε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις 27 Ιουλίου θα παρουσιαστεί ζωντανά στο φαντασμαγορικό υπερθέαμα που λέγεται Tomorrowland, ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της EDM σκηνής.

Bob Sinclar & The Supermen Lovers feat. Robbie Williams - Romantico Starlight

Back To Top