skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | BØRNS feat. Lana Del Rey – Blue Madonna

Ο BØRNS και η Lana Del Rey, συνεργάζονται ξανά, στο τραγούδι, “Blue Madonna”!

Τίτλος τραγουδιού“Blue Madonna”

Καλλιτέχνης: BØRNS feat. Lana Del Rey

Μουσική / Στίχοι: Tommy English, BØRNS

Από το album: “Blue Madonna”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Η Lana Del Rey, σε μορφή cameo, απλώνει την μεταξένια φωνή της στο electro-soul τραγούδι, “Blue Madonna” του BØRNS, για το δεύτερό του LP με τον ίδιο τίτλο. Η Del Rey κάνει την εμφάνισή της στο τέλος τραγουδώντας για έναν νέο εραστή, “Blue madonna in my bed now, blue madonna in my head now”, υπό synth-bass ήχους, συνοδευόμενους από ηλεκτρονικά drums και ένα κιθαριστικό σόλο.

Η Del Rey συμμετέχει επίσης και στο πρώτο επίσημο single του δίσκου με τίτλο, “God Save Our Young Blood”. Τα dreamy ηχοχρώματα της Del Rey εναρμονίζονται με τον indie ρυθμό του Børns, με το αποτέλεσμα να φαντάζει σαν μία δημιουργία της Lana. Ωστόσο, η ίδια δεν έχει συμβάλει στην σύνθεση του τραγουδιού, εν αντιθέσει με τους Tommy English και BØRNS που έβαλαν την υπογραφή τους στην μουσική και τους στίχους αμφότερων των συνεργασιών τους.

Πρόσφατα η νεαρή τραγουδίστρια βρισκόταν σε διαμάχη με τους Radiohead, μιας και το νέο της τραγούδι “Get Free” είχε αρκετές ομοιότητες με το “Creep” αλλά τελικά κατάφεραν να αποφύγουν τα δικαστήρια και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να διευθετηθεί, ήρεμα, το θέμα.

Δημήτρης Ηγουμενίδης

BØRNS feat. Lana Del Rey - Blue Madonna

Back To Top