skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | BØRNS feat. Lana Del Rey – God Save Our Young Blood

Ένα indie – dream pop αποτέλεσμα ήρθε από τους BØRNS και Lana Del Rey, με τίτλο “God Save Our Young Blood”!

Τίτλος τραγουδιού“God Save Our Young Blood”

Καλλιτέχνης: BØRNS feat. Lana Del Rey

Μουσική / Στίχοι: Tommy English, BØRNS

Από το album: “Blue Madonna”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Αυτή τη φορά στον ρόλο της φιλικής συμμετοχής βρίσκεται η baroque και dream pop ερμηνεύτρια Lana Del Rey, μιας και ο Garrett Clark Borns, γνωστός ως Børns, την κάλεσε να συμπράξουν μουσικά στο ολοκαίνουριο τραγούδι του, “God Save Our Young Blood”. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά single από τον δίσκο του, “Blue Madonna”, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου του 2018, μέσω της Interscope Records.

Τα dreamy ηχοχρώματα της Del Rey εναρμονίζονται με τον indie ρυθμό του Børns, με το αποτέλεσμα να φαντάζει σαν μία δημιουργία της Lana. Ωστόσο, η ίδια δεν έχει συμβάλει στην σύνθεση του τραγουδιού, εν αντιθέσει με τους Tommy English και BØRNS που έβαλαν την υπογραφή τους στην μουσική και τους στίχους αυτού.

Από τις 9 Οκτωβρίου, ο BØRNS είχε προϊδεάσει το κοινό για την συγκεκριμένη συνεργασία με σχετική ανάρτηση στα social media. Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού όμως έγινε στις 2 Ιανουαρίου 2018 και στο Beats 1 Radio. Φαίνεται πως η συνεργασία ήταν καρμική, μιας και ο ίδιος ο ερμηνευτής σε σχετικές του δηλώσεις ανέφερε πως αισθανόταν ότι μιμούταν την Del Rey στα φωνητικά, ενώ η ίδια ευθύς εξαρχής δέχτηκε την πρόταση συνεργασίας τους.

Απολαύστε, λοιπόν, το ονειρικό κι ατμοσφαιρικό “God Save Our Young Blood”!

BØRNS feat. Lana Del Rey - God Save Our Young Blood

Back To Top