skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bring Me The Horizon feat. Grimes – Nihilist Blues

Απολαύστε το ολοκαίνουριο single των Bring Me The Horizon σε συνεργασία με την Grimes και με τίτλο “Nihilist Blues”!

Τίτλοι τραγουδιών: Nihilist Blues”

Καλλιτέχνης: Bring Me The Horizon feat. Grimes

Μουσική/Στίχοι : Matthew Nicholls, Jordan Fish, Oliver Sykes, Lee Malia, Matthew Kean

Εταιρεία: Sony Music Entertainment UK

Από το LP: “Amo”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 25 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Το βρετανικό metalcore συγκρότημα, Bring Me The Horizon, παρουσιάζει ακόμα ένα single του, με τίτλο “Nihilist Blues”. Το ιδιαίτερο αυτού του τραγουδιού εντοπίζεται στα φωνητικά, όπου το πενταμελές συγκρότημα ‘προσέλαβε’ την Καναδή τραγουδίστρια της art-pop και synth-pop μουσικής σκηνής, Grimes. Η κατά κόσμον Claire Elise Boucher, συμβάλει με τη μελωδική φωνή της στο κατά τα άλλα synth-metalcore τραγούδι του συγκροτήματος, που κυκλοφόρησε ως το πέμπτο κατά σειρά single του νέου του δίσκου.

Το follow-up τραγούδι του “Mother Tongue” ήρθε για να προϋπαντήσει την νέα δισκογραφική δουλειά των Bring Me The Horizon, η οποία φέρει ως τίτλο “Amo”. Την ίδια ημέρα λοιπόν με το τραγούδι κυκλοφόρησε και ο δίσκος μέσω της Sony Music Entertainment και μέσω αυτού έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δεκατρία συνολικά τραγούδια σε παραγωγή των Oliver Sykes και Jordan Fish.

Με την επιστροφή τους στο μουσικό προσκήνιο, έπειτα από την κυκλοφορία του δίσκου “That’s The Spirit” το 2015, ο Oliver Sykes δήλωσε σε συνέντευξή του σχετικά με το πρώτο τραγούδι (Mantra) που παρουσίασαν οι Bring Me The Horizon στο κοινό: “Είναι βασικά ότι ‘βγήκαμε εκτός’ και ηχογραφήσαμε υλικό και είναι το πρώτο πράγμα που θέλαμε να παρουσιάσουμε στο κοινό από την επιστροφή μας. Είναι λίγο διαφορετικό, αλλά έχει ομοιότητες.”

Bring Me The Horizon feat. Grimes - Nihilist Blues

Back To Top