skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Buddy Guy feat. James Bay – Blue No More

Ο μεγάλος Buddy Guy, συναντά τον ανερχόμενο James Bay στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Blue No More”!

Τίτλος τραγουδιού“Blue No More”

Καλλιτέχνης: Buddy Guy feat. James Balke

Μουσική / Στίχοι: Buddy Guy, James Balke

Εταιρεία: SME/Silvertone

Από το LP: “The Blues Is Alive And Well”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο θρύλος των blues, Buddy Guy επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο single, με τίτλο “Blue No More”, στο οποίο συμμετέχει ο ανερχόμενος James Blake. Το τραγούδι προμηνύει το επερχόμενο album του Guy, “The Blues Is Alive And Well”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου μέσω της Silvertone/RCA Records.

Αυτή είναι μια ακόμα αξιοσημείωτη συνεργασία που προσθέτει ο Blake στη συνολική του δισκογραφία, στην οποία συναντάμε και ονόματα καλλιτεχνών όπως: Beyonce, Jay-Z, Frank Ocean, Drake κ.α. ενώ μόνο φέτος μας έχει παρουσιάσει ακόμα δύο συνεργασίες του, το “Bloody Waters” με τους Ab-Soul και Anderson.Paak και το “King’s Dead” με τους Jay Rock, Kendrick Lamar και Future για το soundtrack της ταινίας “Black Panther”.

Ο Buddy Guy από την άλλη θα ενισχύσει τον αναμενόμενο αυτό δίσκο με μερικές ακόμα συμμετοχές όπως αυτή του Mick Jagger, o οποίος θα εμφανίζεται στο τραγούδι “You Did The Crime”, αλλά και ο στενός του συνεργάτης από το συγκρότημα των The Rolling Stones, Keith Richards, στο τραγούδι “Cognac” στο οποίο θα συμμετέχει και ο κορυφαίος κιθαρίστας, Jeff Beck.

Πριν από την κυκλοφορία του “Blue No More”, ο Guy κυκλοφόρησε επίσης μια διασκευή στο τραγούδι του Sonny Boy Williamson, “Nine Below Zero”.

Ο Guy θα είναι ο παραλήπτης του βραβείου Lifetime Achievement του The Americana Music Association στο Ryman Auditorium του Νάσβιλ στις 12 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά αναμένεται να επιστρέψει στην περιοδεία του για την υποστήριξη του νέου του δίσκου.

Buddy Guy feat. James Bay - Blue No More

Back To Top