skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Buddy Guy feat. Jeff Beck & Keith Richards – Cognac

Ο μεγάλος Buddy Guy, συνεργάζεται με τους κορυφαίους κιθαρίστες Jeff Beck και Keith Richards των Rolling Stones στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Cognac”!

Τίτλος τραγουδιού“Cognac”

Καλλιτέχνης: Buddy Guy feat. Jeff Beck & Keith Richards

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: SME/Silvertone

Από το LP: “The Blues Is Alive And Well”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο θρύλος των blues, Buddy Guy επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο single, με τίτλο “Cognac”, στο οποίο συμμετέχουν οι κορυφαίοι κιθαρίστες Jeff Beck και Keith Richards των Rolling Stones. Το τραγούδι προμηνύει το επερχόμενο album του Guy, “The Blues Is Alive And Well”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου μέσω της Silvertone/RCA Records.

To πεντάλεπτο αυτό αριστούργημα των τριών κιθαριστών φαντάζει σαν μια συνάντηση όπου οι τρεις τους τα “τσούζουν”, ενώ ταυτόχρονα ο Guy ξεσπά με το τραγούδι του για γυναίκες, για το παρελθόν και για ένα έτερο “bluesman” φίλο με τον οποίο έμεναν μέχρι αργά για να τα πιουν.

Το τραγούδι ακολουθεί τα δύο προηγούμενα singles του δίσκου, “Nine Below Zero” (μια διασκευή στο τραγούδι του Sonny Boy Williamson) και “Blue No More” (στο οποίο συμμετέχει ο James Bay) ενώ στο tracklist του, που κοινοποιήθηκε πριν λίγο καιρό, φαίνεται πως σε ένα ακόμα τραγούδι θα συμμετέχει και ο στενός συνεργάτης του Richards, από τους Rolling Stones, Mick Jagger, στο “You Did The Crime”. 

Ο Guy έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τους Rolling Stones. Εμφανίστηκε επίσης στην ταινία τους “Shine a Light” ερμηνεύοντας μαζί τους, το “Champagne & Reefer” του Waters.

Ο Guy θα είναι ο παραλήπτης του βραβείου Lifetime Achievement του The Americana Music Association στο Ryman Auditorium του Νάσβιλ στις 12 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά αναμένεται να επιστρέψει στην περιοδεία του για την υποστήριξη του νέου του δίσκου.

Buddy Guy feat. Jeff Beck & Keith Richards - Cognac

Back To Top