skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Calvin Harris & Rag’n’Bone Man – Giant

Μία μοναδική συνεργασία ήρθε από τον Calvin Harris και τον Rag’n’Bone Man για το τραγούδι “Giant”!

Τίτλος τραγουδιού“Giant”

Καλλιτέχνης: Calvin Harris & Rag’n’Bone Man

Μουσική / Στίχοι: Adam Wiles, Rory Graham, Jamie Hartman, Troy Miller

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Φαίνεται πως το 2019 μπήκε πολύ ελπιδοφόρα όσον αφορά το μουσικό προσκήνιο. Τραγούδια από συγκροτήματα που δεν το περίμενες, αλλά και ιδιαίτερες συνεργασίες είναι εδώ για να τραβήξουν τα βλέμματα, αλλά και για να σηματοδοτήσουν την έναρξη μίας χρονιάς γεμάτης μουσική. Ο Calvin Harris δεν θα μπορούσε να καθυστερήσει την είσοδό τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα κι όχι μόνο αυτό. Στο πλευρό του έχει τον Βρετανό τραγουδιστή, που άγγιξε με το single του “Human” ανθρώπινα ζητήματα, τον Rag’n’Bone Man.

Με τον πρώτο, λοιπόν, να ασπάζεται την EDM μουσική σκηνή και τον δεύτερο να εμπνέεται από τα soul-blues ηχοχρώματα, απολαμβάνουμε σήμερα το τραγούδι “Giant”. Οι δύο καλλιτέχνες κατάφεραν να προσαρμόσουν στα μέτρα τους ο καθένας το τραγούδι και το αποτέλεσμα καταλήγει σε μία dance-gospel δημιουργία που θα καθηλώσει το κοινό κι αναμένεται να κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις των charts. Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου, μέσω της Columbia Records.

Το “Giant” αποτελεί το πρώτο single του Harris για το 2019 και μιλάμε για το follow-up του “Promises” με τον Sam Smith, του “One Kiss” με την Dua Lipa και του “Nuh Ready Nuh Ready” με τον PartyNextDoor.

Calvin Harris & Rag'n'Bone Man - Giant

Back To Top