skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Cardi B & Bruno Mars – Please Me

Η Cardi B και ο Bruno Mars, παρουσιάζουν τη νέα τους συνεργασία με τίτλο, “Please Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “Please Me”

Καλλιτέχνης: Cardi B & Bruno Mars 

Μουσική / Στίχοι: J. White Did It, DJ White Shadow, Philip Lawrence, Bruno Mars, Cardi B

Εταιρεία: Atlantic/Warner

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Το “Please Me” είναι μια ωδή στη σεξουαλική ευχαρίστηση και ταυτόχρονα η δεύτερη συνεργασία μεταξύ του Bruno Mars και της Cardi B μετά από την περσινή συνεργασία τους στο remix του τραγουδιού του πρώτου “Finesse”. Το τραγούδι κυκλοφόρησε μια μέρα μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αν και οι στίχοι του το καθιστούσαν ως την πιο ταιριαστή κυκλοφορία για τη μέρα αυτή. Είναι επίσης η πρώτη κυκλοφορία τόσο για την Cardi όσο και για τον Bruno για το 2019.

Το τραγούδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα social media στις 13 Φεβρουαρίου 2019, δύο ημέρες μετά την απενεργοποίηση του Instagram λογαριασμού της Cardi B τον οποίο αναγκάστηκε να κλείσει εξαιτίας των πολλών εχθρικών σχολίων που δέχτηκε για τη νίκη της στα πρόσφατα βραβεία Grammy στην κατηγορία “Rap Album” για τη φετινή χρονιά.

Για τη συγγραφή των στίχων και της μουσικής του τραγουδιού, οι δύο καλλιτέχνες επιστράτευσαν παλιούς τους συνεργάτες όπως τους
J. White Did It και DJ White Shadow αλλά και τον προσωπικό φίλο και back-up singer του Bruno Mars, Philip Lawrence. Στο τραγούδι χρησιμοποιούνται επίσης samples από την επιτυχία της Jodeci, “Freek’n You” που κυκλοφόρησε το 1995.

Cardi B & Bruno Mars - Please Me

Back To Top