skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Carrie Underwood feat. Ludacris – The Champion

Η Carrie Underwood και ο Ludacris μαζί στο ολοκαίνουριο τραγούδι “The Champion”!

Τίτλος τραγουδιού: “The Champion”

Καλλιτέχνης: Carrie Underwood feat.Ludacris

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 12 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Στις 6 Ιανουαρίου 2018, το ολοκαίνουριο τραγούδι της Carrie Underwood με τίτλο, «The Champion», παρουσιάστηκε επίσημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του NFL Wild Card στον αγώνα μεταξύ των Atlanta Falcons και Los Angeles Rams.

Αυτή είναι και η πρώτη συνεργασία μεταξύ της βραβευμένης με επτά Grammys, τραγουδίστριας και του rapper, Ludacris, η οποία διέρρευσε στο διαδίκτυο δύο ημέρες πριν από την προκαθορισμένη, επίσημη κυκλοφορία της, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

Η Underwood είχε να κυκλοφορήσει κάποιο single από την κυκλοφορία του “Dirty Laundry” το 2016 που συμπεριλαμβανόταν στο album “Storyteller” του 2015. Η πιο πρόσφατη συνεργασία της ήταν το ντουέτο “The Fighter” που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2017 και συμπεριλαμβανόταν στο δίσκο “Ripcord” του Keith Urban.

Το “The Champion” είναι επίσης η πρώτη κυκλοφορία της Underwood μετά από την αποκάλυψη των τραυματισμών που είχε στο πρόσωπο που προκλήθηκαν μετά την πτώση της έξω από το σπίτι της στο Nashville, το Νοέμβριο του 2017. Επίσης, αποκάλυψε ότι το ατύχημα ήταν πολύ πιο σοβαρό από ό,τι πίστευε αρχικά, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κάνει 40 με 50 ράμματα” στο πρόσωπό της.

Carrie Underwood feat. Ludacris - The Champion

Back To Top