skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Charlie Puth feat. Kehlani – Done For Me

Ο Charlie Puth και η Kehlani δημιουργούν ένα συνδυασμό απόλυτης μουσικής αρμονίας.

Τίτλος τραγουδιού: “Done For Me”

Καλλιτέχνης: Charlie Puth feat. Kehlani

Μουσική / Στίχοι: Charlie Puth, Kehlani

Από το LP: “Voicenotes”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Μετά την διασκευή της επιτυχίας του 2015, “Hotline Bling” του Drake, οι τραγουδιστές της Atlantic Records, Charlie Puth και Kehlani, επανασυνδέονται στο τραγούδι “Done for Me”, για το αναμενόμενο album του Puth, “Voicenotes”.

Αντλώντας έμπνευση από τη δεκαετία του ’80 και πιο συγκεκριμένα από τους Wham!, οι τραγουδιστές εκδηλώνουν το σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο στο τρυφερό αυτό ντουέτο. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Beats 1, ο νεαρός τραγουδιστής δήλωσε: “Ξέρεις όταν συναντάς έναν άνθρωπο και απλά ξέρεις ότι θα είστε φίλοι μαζί του για πολύ, πολύ καιρό; Αυτή η στιγμή ήταν όταν τη γνώρισα», είπε ο Puth. “Είναι ένα τόσο ζεστό και εξωστρεφές άτομο και μια τόσο καλή και ξεχωριστή φωνή”.

Το “Voicenotes” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου. Εκτός από την Kehlani, η συνέχεια του δίσκου “Nine Track Mind” του 2016 είναι έτοιμη και εμπεριέχει επίσης συνεργασίες με τους Boyz II Men (“If You Leave Me Now”) και ένα μυστικό guest που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. “Είναι κάποιος από τον οποίο πάντα ήθελα να δω κάτι», είπε ο Puth.

Charlie Puth feat. Kehlani - Done For Me

Back To Top