skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Christine McVie & Lindsey Buckingham – Feel About You

Συνεχίζοντας την προώθηση του debut duet album τους…

Τίτλος τραγουδιού: “Feel About You”

Καλλιτέχνης: Christine McVie & Lindsey Buckingham

Μουσική / Στίχοι: Christine McVie, Lindsey Buckingham

Από το album: «Christine McVie/Lindsey Buckingham»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Παραμένοντας σε διαρκεί πορεία, δύο μέλη από το rock συγκρότημα Fleetwood Mac αποφάσισαν να ξεκινήσουν και να φέρουν εις πέρας ένα νέο project. Η Christine McVie και ο Lindsey Buckingham στις 9 Ιουνίου της παρούσας χρονιάς θα κυκλοφορήσουν το ομώνυμο, debut duet album τους, το οποίο θα περιλαμβάνει δέκα μοναδικά τραγούδια σε ντουέτο των δύο καλλιτεχνών. Η κυκλοφορία θα γίνει από την Atlantic Records, ενώ η μουσική και οι στίχοι ως επί το πλείστον φέρουν την υπογραφή της McVie και του Buckingham.

Το rock δίδυμο μας έχει ήδη συστήσει το πρώτο single από τον πολυ-αναμενόμενο δίσκο του. Μιλάμε, φυσικά, για το “In My World“, το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα Μαρτίου και η ανταπόκριση του κοινού φάνηκε να είναι θετική. Αυτή τη φορά οι δύο καλλιτέχνες συνυπογράφουν και κυκλοφορούν το single “Feel About You”.

Πρόκειται για ένα ρομαντικό pop – rock τραγούδι, στο οποίο αποδεικνύουν πως καμιά φορά η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων δεν χάνεται όσα χρόνια κι αν περάσουν. Πολλοί θα βρουν κοινά σημεία μεταξύ του εν λόγω single και της solo δισκογραφικής δουλειάς της McVie, αλλά και της στιχουργικής δουλειάς της για τους Fleetwood Mac. Το προσωπικό στοιχείο, όμως, άλλωστε είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλοιωθεί.

Christine McVie & Lindsey Buckingham - Feel About You

Back To Top