skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Craig David feat. Bastille – I Know You

Craig David και Bastille μαζί για το νέο τους single, “I Know You”!

Τίτλος τραγουδιού: “I Know You”

Καλλιτέχνης: Craig David feat. Bastille

Μουσική / Στίχοι: Craig David, Helen Jane Culver, Dan Smith & Fraser T Smith

Από το album: “The Time Is Now”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 26 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

O Craig David είναι έτοιμος να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα με το έβδομο studio album της καριέρας του που θα έχει τίτλο “The Time Is Now”. Το album προλογίζουν ήδη τα δύο πρώτα του singles, “Heartline” και “For the Gram”, που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου ενώ τώρα τη σκυτάλη παίρνει μια από τις συνεργασίες που σημείωσε ο Βρετανός τραγουδιστής της R’n’B για το δίσκο αυτό.

Το τραγούδι “I Know You” είναι σε συνεργασία με τους Bastille και είναι το τρίτο επίσημο single του δίσκου. Αρκετά ατμοσφαιρικό, διανθισμένο με electro στοιχεία το τραγούδι καταφέρνει να καλύψει τόσο τις R’n’B καταβολές του David αλλά και του synth-pop που εκπροσωπούν οι Bastille.

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Craig David μαζί με τους Helen Culver, Dan Smith (τραγουδιστή των Bastille) και τον βραβευμένο με Grammy, Fraser Lance Thorneycroft-Smith (γνωστό ως Fraser T Smith). Ο τελευταίος υπογράφει και την παραγωγή του κι αν κρίνουμε από παλιότερες συνεργασίες του ( Adele-“Set Fire to the Rain”, James Morrison-“Broken Strings”, Gorillaz-“Humanz” κ.α.), η επιτυχία του φαίνεται εξασφαλισμένη!

Craig David feat. Bastille - I Know You

Back To Top