skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Craig David feat. Goldlink – Live In The Moment

“Live In The Moment” φέρει ως τίτλο η νέα συνεργασία του Craig David με του GoldLink!

Τίτλος τραγουδιού“Live In The Moment”

Καλλιτέχνης: Craig David feat. Goldlink

Μουσική / Στίχοι: Craig David, D’Anthony Carlos, KAYTRANADA, Tré Jean-Marie

Από το album: “The Time Is Now”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 26 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου αδημονούμε για το νέο δισκογραφικό εγχείρημα του Βρετανού rapper, Craig David. Από όταν δηλαδή ανακοινώθηκε η επίσημη κυκλοφορία του στις 26 Ιανουαρίου του 2018 με το single-προπομπό αυτού, “Heartline”, σύσσωμο το παγκόσμιο κοινό έσπευσε να ενημερωθεί για τα επικείμενα σχέδιά του. Έπειτα από το album του 2016 “Following My Intuition”, αλλά και του προηγούμενου “Signed Sealed Delivered” του 2010, ο David ευελπιστεί σε μία καλύτερη τύχη και πορεία του νέου του project.

Το πολύ-αναμενόμενο album του, λοιπόν, έχει τίτλο “The Time Is Now”, ενώ ήδη από αυτό έχουμε απολαύσει τα singles “Heartline” και “I Know You”. Ανάμεσα στις τόσες συνεργασίες που περιλαμβάνονται σε αυτό, ο Craig David μας συστήνει ακόμα μία. Ο λόγος γίνεται για αυτήν με τον Αμερικανό rapper, Goldlink, ο οποίος από το 2013 έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει δύο mixtapes, αλλά κι ένα studio album, με τίτλο “At What Cost” (2017).

Οι δύο, λοιπόν, rappers έρχονται μέσα από μία κοινή μουσική σύμπραξη να μας αποδείξουν ‘ποιοι είναι’ αλλά και να μας συστήσουν μία μελωδική, hip hop δημιουργία, στην οποία είναι εμφανή τα φωνητικά και των δύο καλλιτεχνών, ενώ αναγνωρίζονται και αρμονικά electro στοιχεία, με synths που ΄κόβουν την ανάσα

Craig David feat. Goldlink - Live In The Moment

Back To Top