skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Daddy Yankee & Katy Perry – Con Calma (Remix)

O Daddy Yankee παρουσιάζει το ολοκαίνουριο remix της επιτυχίας του “Con Calma” στο οποίο συμμετέχει η Katy Perry!

Τίτλος τραγουδιού“Con Calma (Remix)”

Καλλιτέχνης: Daddy Yankee & Katy Perry

Μουσική / Στίχοι: Gaby Music, Daddy Yankee, Snow, Katy Perry

Πρώτη εκτέλεση: Snow (1992)

Εταιρεία: El Cartel Records/UMLE

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Το τελευταίο single του Daddy Yankee με τίτλο “Con Calma” είναι μια διασκευή -προσαρμοσμένη σε reggaeton ρυθμούς- της μεγάλης επιτυχίας “Informer”, το οποίο κυκλοφόρησε το 1992 από τον Καναδό rapper, Snow.

Η αρχική έκδοση του τραγουδιού μιλά για την προδοσία και σύλληψη του rapper, Snow στην αστυνομία για δήθεν εγκλήματα ληστείας και δολοφονίας. To «Informer» η μουσική-ανακούφιση που έγραψε ο ίδιος όσο έμεινε κρατούμενος στη φυλακή.

Σε αυτή τη νέα έκδοση, το τραγούδι προσαρμόστηκε σε urban ρυθμό για να μιλήσει για το πώς ένας άνδρας προσελκύεται από μια γυναίκα σε κάποιο  νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ένα πολύ κοινό θέμα που πραγματεύονται πολλές επιτυχίες του reggaeton. Παρ ‘όλα αυτά, ο Daddy Yankee διατήρησε ένα στίχο του αρχικού τραγουδιού, έτσι ώστε να μην χαθεί η ουσία που χαρακτήρισε το “Inforemer” και για το λόγο αυτό δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη συμμετοχή στο πλευρό του από εκείνη του ίδιου του Snow.

To τραγούδι απέκτησε κι ένα ολοκαίνουριο remix στο οποίο συμμετέχει η super-star, Katy Perry! Την παραγωγή του υπογράφουν οι Play-N-Skillz και Scott Summers.

Daddy Yankee & Katy Perry - Con Calma (Remix)

Back To Top