skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dimitri Vegas, Steve Aoki & Like Mike feat. Abigail Breslin – We Are Legend

Dimitri Vegas, Like Mike και Steve Aoki δίνουν την ευκαιρία στην Abigail Breslin να συνεργαστεί μαζί τους για το “We Are Legend”!

Τίτλος τραγουδιού“We Are Legend”

Καλλιτέχνης: Dimitri Vegas, Steve Aoki & Like Mike feat. Abigail Breslin

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 26 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η electro και future house μουσική σκηνή είναι σίγουρα ‘περήφανες’ για τους Dimitri Vegas και Like Mike, πόσο μάλλον για τον Steve Aoki που η διάρκειά του στον χρόνο έχει δείξει τι αξίζει. Τα τρία αυτά ονόματα βρίσκονται κάτω από ένα κοινό τραγούδι, το οποίο έχει τίτλο, “We Are Legend”. Κάλλιστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως supergroup, ωστόσο στην περίπτωσή τους κάτι τέτοιο δεν θα έβρισκε αντίκρισμα.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Το “We Are Legend” αποτελεί ένα τραγούδι – σταθμό για την μουσική καριέρα της Abigail Breslin ή αλλιώς της Olive Hoover, που ήταν ο ρόλος της στην ταινία “Little Miss Sunshine”. Η μεταμόρφωση της 10χρονης τότε πιτσιρίκας στην 21 ετών τραγουδίστρια και ηθοποιό είναι δραστική. Αξιοσημείωτη όμως είναι και η αρμονική σύνδεση όλων των μουσικών ειδών που εναλλάσσονται από pop ως tropical house.

Πέραν του ανεξάρτητου αυτού single, να σημειώσουμε πως ο Steve Aoki τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην Αμερική, με σκοπό την προώθηση του hip-hop album του, “Kolony”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 21 Ιουλίου του 2017. Από την άλλη πλευρά οι Dimitri Vegas & Like Mike ολοκλήρωσαν την “Bringing the Madness” περιοδεία τους, με την συμμετοχή του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Τέλος, η νεαρή Breslin συνεχίζει την ενεργό δράση της στον κινηματογράφο, ενώ φιλότιμες είναι και οι προσπάθειές της στην τέχνη της μουσικής.

Dimitri Vegas, Steve Aoki & Like Mike feat. Abigail Breslin – We Are Legend

Back To Top