skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Diplo feat. Tove Lo – Win Win

“Win Win” έχει τίτλο το νέο τραγούδι των Diplo και Tove Lo!

Τίτλος τραγουδιού: «Win Win»

Καλλιτέχνης: Diplo feat. Tove Lo

Μουσική / Στίχοι: Danny Chien, Ebba Tove Elsa Nilsson, Ely Rise, Thomas Wesley Pentz

Εταιρεία: Mad Decent

Από το E.P.: “Higher Ground”

Ημ/νία κυκλοφορίας E.P.: 2 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ο βραβευμένος, Αμερικανός DJ και μουσικός παραγωγός, Diplo, συνεργάζεται για πρώτη φορά με μία αρκετά δημοφιλή καλλιτέχνιδα της Σουηδίας, με παγκόσμια επιτυχία και ουκ ολίγες διακρίσεις. Ο λόγος γίνεται για την 31χρονη τραγουδίστρια, Tove Lo, η οποία προσφέρει απλόχερα τα φωνητικά της στο “Win Win”. Πρόκειται για μία electro house δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Danny Chien, Ebba Tove Elsa Nilsson, Ely Rise και Thomas Wesley Pentz.

Προχωρώντας στο ρεφρέν το τραγούδι αποκτά διαρκώς περισσότερο δυναμισμό, ενώ η Tove Lo βασίζεται αρκετά στον επεξεργασμένο ήχο στα φωνητικά της, διαδικασία αρκετά ταιριαστή στο συνολικό αποτέλεσμα. Το “Win Win” κυκλοφόρησε την 1η Μαΐου κι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του νέου E.P. του Diplo, “Higher Ground”. Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου αυτού έγινε στις 2 Μαΐου.

Από τη δική της την πλευρά η Tove Lo δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή το 2018 στα μουσικά δρώμενα. Επανορθώνοντας έχει προγραμματίσει μία mini περιοδεία στην Ευρώπη που περιλαμβάνει μέχρι στιγμής δέκα ζωντανές εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι. Σε άλλα νέα, το “Win Win” την επαναφέρει στο προσκήνιο κι έρχεται ως follow-up του “Bitches” που κυκλοφόρησε το 2018.

Diplo feat. Tove Lo – Win Win

Back To Top