skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dita Von Teese feat. Sébastien Tellier – Bird of Prey

Όταν η γυναίκα γίνεται κυνηγός και οι άντρες γύρω της θηράματα χωρίς ελπίδα διαφυγής…

Τίτλος τραγουδιού: “Bird of Prey”

Καλλιτέχνης: Dita Von Teese feat. Sébastien Tellier

Μουσική / Στίχοι: Sébastien Tellier

Από το album: “Dita Von Teese”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 16 Φλεβάρη 2018

Art-Cover:

Ο λόγος για το ολοκαίνουριο single της sexy Dita Von Teese που έχει τίτλο «Bird of Prey» και αναμένεται να αποτελέσει κομμάτι του νέου της δίσκου που θα κυκλοφορήσει στις 16 Φλεβάρη 2018, ενώ διατίθεται ήδη διαδικτυακά για όποιον επιθυμεί να το παραγγείλει.

Συνθέτης φυσικά του τραγουδιού ο μοναδικός Sébastien Tellier, ο οποίος αποτελεί και τον παραγωγό του μουσικού αυτού εγχειρήματος της Von Teese. Ο ίδιος έκανε την πρόταση στη καλλιτέχνιδα για τη συνεργασία αυτή, αποκαλώντας τη ως ‘μούσα’ της μουσικής του, δημιουργώντας έναν δίσκο που σίγουρα θα αγαπηθεί. Ο Γάλλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός συνέθεσε όλα τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το νέο αυτό album, το οποίο και αποτελεί το πρώτο δισκογραφικό εγχείρημα της Von Teese.

Το «Bird of Prey» λοιπόν, είναι το δεύτερο τραγούδι που ακούμε από τον δίσκο «Dita Von Teese», μιας και τον Νοέμβρη έκανε τη πρεμιέρα του το lead single με τίτλο «Rendez-vous».

Σύμφωνα με τον Tellier, το νέο αυτό τραγούδι έχει ως στόχο να προκαλέσει τη «Dita να πετάξει πάνω από τον κόσμο, κυνηγώντας τους μικροσκοπικούς άντρες στην επιφάνειά του με τα αετίσια της μάτια». Πρόκειται για ένα απαλό, σχεδόν ονειρικό τραγούδι που έχει σκοπό να μας ταξιδέψει.

Αν και η Von Teese εξέφρασε τις ανησυχίες της σχετικά με το νέο της αυτό εγχείρημα -μιας και ο χώρος αυτός είναι νέος για αυτή, κάνοντάς τη να νοιώθει πιο ευάλωτη, κάτι που δεν εκφράζει μέσω του burlesque- αποδεικνύει πως το ταλέντο της δεν περιορίζεται πουθενά.

Dita Von Teese feat. Sébastien Tellier - Bird of Prey

Back To Top