skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dita Von Teese feat. Sébastien Tellier – Porcelaine

To νέο ντουέτο της Dita Von Teese με τον Sébastien Tellier, έχει τίτλο “Porcelaine”!

Τίτλος τραγουδιού: “Porcelaine”

Καλλιτέχνης: Dita Von Teese feat. Sébastien Tellier

Μουσική / Στίχοι: Sébastien Tellier

Από το album: “Dita Von Teese”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 16 Φλεβάρη 2018

Art-Cover:

Ο λόγος για το ολοκαίνουριο single της sexy, Dita Von Teese που έχει τίτλο «Porcelaine » και είναι το outro του νέου της δίσκου που κυκλοφόρησε στις 16 Φλεβάρη 2018, σε συνεργασία με ένα μεγάλο όνομα της Γαλλικής -και παγκόσμιας- μουσικής σκηνής!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο μοναδικός Sébastien Tellier, είναι ο βασικός συνθέτης αλλά και παραγωγός του μουσικού αυτού εγχειρήματος της Von Teese, ενώ ταυτόχρονα είναι και ο βασικός ερμηνευτής του εν λόγω single.

Ο ίδιος έκανε την πρόταση στη καλλιτέχνιδα για τη συνεργασία αυτή, αποκαλώντας τη “μούσα” της μουσικής του, και μαζί δημιούργησαν έναν δίσκο που σίγουρα θα αγαπηθεί. Ο Γάλλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός συνέθεσε όλα τα τραγούδια που περιλαμβάνει το νέο αυτό album, το οποίο είναι ταυτόχρονα το πρώτο δισκογραφικό εγχείρημα της Von Teese.

Το τραγούδι ακολουθεί τα singles, «Bird of Prey» και “Rendez-vous” και είναι μια μελωδική, mid-tempo μελωδία που αιχμαλωτίζει μια vintage αισθητική, συνοδευόμενη από “ευγενή” τύμπανα και synth ήχους. Η Von Teese και ο Tellier μοιράζονται τα φωνητικά καθήκοντα και οι φωνές τους που συλλαμβάνουν ένα μείγμα πάθους αλλά και αβάσταχτης οικειότητας.

“Όταν κατάλαβα ότι ο Sébastien είχε ένα ντουέτο στο μυαλό του και επρόκειτο για το “Porcelaine”, ενθουσιάστηκα γιατί αγαπούσα τη φωνή του, η οποία μου φέρνει αμέσως στο νου τον Serge Gainsbourg”, δήλωσε η Von Teese για το τραγούδι. “Αλλά μην νομίζετε ότι ο Sébastien είναι ένα αντίγραφο του Gainsbourg, είναι τόσο καλός όσο αυτός”.

Dita Von Teese feat. Sébastien Tellier - Porcelaine

Back To Top