skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | DJ Snake feat. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B – Taki Taki

Ο DJ Snake επιστρατεύει την Selena Gomez, τον Ozuna και την Cardi B για το νέο του single “Taki Taki”.

Τίτλος τραγουδιού“Taki Taki”

Ερμηνεία: DJ Snake feat.Selena Gomez, Ozuna & Cardi B

Μουσική / ΣτίχοιN/A

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο σταθερά ανερχόμενος, Γάλλος μουσικός παραγωγός, DJ Snake (κατά κόσμον William Sami Étienne Grigahcine) συγκέντρωσε τρεις μεγάλους καλλιτέχνες που υπηρετούν διαφορετικά μουσικά είδη με σκοπό την δημιουργία του ολοκαίνουργιου τραγουδιού του “Taki Taki”. Τα φωνητικά του τραγουδιού ανέλαβαν λοιπόν οι Cardi B, Selena Gomez και Ozuna.

Ο Ozuna ξεκινάει το τραγούδι ερμηνεύοντας το δικό του κομμάτι στα ισπανικά ενώ τη σκυτάλη παίρνουν οι δύο κυρίες που ερμηνεύουν τα δικά τους solo στα αγγλικά, αν και και οι δύο τραγουδούν εμβόλιμα ισπανικά στιχάκια σε διάφορα σημεία του τραγουδιού. Πρόκειται για ένα χορευτικό και άκρως κολλητικό τραγούδι που σίγουρα θα διατηρήσει το καλοκαίρι κατά την διάρκεια του φθινοπώρου.

Οι τέσσερις μεγάλοι αστέρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής συναντήθηκαν και εκτός studio με σκοπό τη δημιουργία του συνοδευτικού video clip του τραγουδιού που αναμένεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα, ενώ έδωσαν στο κοινό τους πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του, μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης τους.

DJ Snake feat. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B - Taki Taki

Back To Top