skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Duke Dumont feat. Ebenezer – Inhale

O Duke Dumont σε μια νέα συνεργασία με τον Ebenezer, στο τραγούδι “Inhale”!

Τίτλος τραγουδιού“Inhale”

Καλλιτέχνης: Duke Dumont feat. Ebenezer

Μουσική / Στίχοι: Ebenezer, Duke Dumont

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Μετά την πρόσφατη παύση του, ο Βρετανός μουσικός παραγωγός της house, Duke Dumont επιστρέφει με το beach-friendly τραγούδι με τίτλο “Inhale”. Στα φωνητικά συναντά τον Ιρλανδό τραγουδιστή και σκηνοθέτη, Ebenezer (Ebenezer Sage, γνωστό και ως “MaR”). Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα στο “Hottest Record” της Annie Mac μέσα από την συχνότητα του Radio1.

Στους στίχους που έγραψαν οι δύο καλλιτέχνες μαζί, ο μοναδικός τραγουδιστής είναι έτοιμος να βγει έξω να διασκεδάσει μια όμορφη νύχτα αλλά και να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του. Το τραγούδι φέρει ένα διαφορετικό ήχο για το Dumont, φέρνοντας πιο ακουστικά όργανα και ζωντανή αίσθηση από τις προηγούμενες κυκλοφορίες του. Υπάρχει μια αναμφισβήτητη funk φωνητική επιρροή στο ρυθμό, καθώς ο Ebenezer ηχογράφησε τα δικά του υποστηρικτικά φωνητικά, τα οποία γίνονται αντιληπτά όσο το τραγούδι εξελίσσεται.

Έχοντας ήδη ενώσει τις δυνάμεις του με τους The Magician και Col3trane στις μέχρι τώρα κυκλοφορίες του για το 2018, αυτή η τελευταία συνεργασία είναι απλώς μια ακόμη βιτρίνα για την ικανότητα του Ebenezer για αφήγηση και μια πολλά υποσχόμενη, εμπορική προσθήκη στην συνολική δισκογραφία του.

Duke Dumont feat. Ebenezer - Inhale

Back To Top