skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ed Sheeran feat. Justin Bieber – I Don’t Care

Μία συνεργασία που προϋπαντεί την ‘καλοκαιρινή’ περίοδο ήρθε από τον Ed Sheeran και τον Justin Bieber και είναι έτοιμη να ‘δεχθεί’ κάθε πιθανό remix!

Τίτλος τραγουδιού: «I Don’t Care»

Καλλιτέχνης: Ed Sheeran feat. Justin Bieber

Μουσική / Στίχοι: Ed Sheeran, Fred Gibson, Jason Boyd, Justin Bieber, Max Martin, Shellback

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Είσαστε έτοιμοι να λικνιστείτε στον ρυθμό του “I Don’t Care”; Ο Ed Sheeran συνεργάστηκε με τον Justin Bieber και το αποτέλεσμα ακούει σε μία catchy, rhythm-pop δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι δύο καλλιτέχνες μαζί με τους Fred Gibson, Jason Boyd, Max Martin και Shellback. Ανάλαφρο και μελωδικό, το “I Don’t Care” κυκλοφόρησε ως ένα ακόμη digital single, έτοιμο για ακρόαση.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο Ed Sheeran ξεκίνησε να διαφημίζει την επικείμενη αυτή κυκλοφορία μέσω των social media. Η ανάρτηση της κοινής του φωτογραφίας με τον Justin Bieber στο Instagram έκανε το έδαφος πρόσφορο για τους δύο καλλιτέχνες, προκαλώντας τα θετικά σχόλια πολλών θαυμαστών.

Το “I Don’t Care” που σαφώς βασίζεται στους ρομαντικούς στίχους του, αποτελεί την πρώτη προσωπική κυκλοφορία του Sheeran από τον δίσκο του “Divide”, χωρίς βέβαια αυτό να τον έχει απομακρύνει καθόλου από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο Justin Bieber από τη δική του την πλευρά, επίσης επανέρχεται δύο χρόνια μετά από την συνεργασία του με τον BloodPop και το τραγούδι “Friends”.

Αυτή την περίοδο, πέρα από τις νέες δημιουργίες, ο Sheeran δίνει βάρος και στην παγκόσμια περιοδεία του “÷ Tour”, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου.

Ed Sheeran feat. Justin Bieber – I Don’t Care

Back To Top