skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Elijah Woods x Jamie Fine – Ain’t Easy

Οι Elijah Woods και Jamie Fine, το electronic-pop act από το Ontario, παρουσιάζει το νέο του single.

Τίτλος τραγουδιού“Ain’t Easy”

Καλλιτέχνης: Elijah Woods x Jamie Fine

Μουσική / Στίχοι: Elijah Woods, Jamie Fine, Camila Cabello, Zachary Skelton, Ryan Tedder

Από το album: Ν/Α

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Έχοντας στόχο την κορυφή, το duo καλλιτεχνών κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο και άκρως χορευτικό «Ain’t Easy» που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Στη σύνθεση του τραγουδιού συνέβαλαν ο frontman των OneRepublic, Ryan Tedder, αλλά και η pop star, Camila Cabello.

Οι Elijah Woods και Jamie Fine επιλέχθηκαν από τον Tedder, τον Scott Borchetta και την Jennifer Nettles για την κυκλοφορία του νέου αυτού τραγουδιού, μέσα από το τηλεοπτικό μουσικό show “The Launch” που προβάλλεται στη CTV. Ύστερα από την ερμηνεία τους στο τραγούδι «Lean On Me» των Major Lazer και DJ Snake, σε έναν τόνο χαμηλότερα και αλλάζοντας τον ρυθμό του τραγουδιού, κατάφεραν να κερδίσουν τους μουσικούς κριτές που τους επέλεξαν για τη κυκλοφορία του νέου αυτού τραγουδιού.

Όπως δηλώνει ο Tedder:

«Ο Elijah και η Jamie αποτελούν δίκοπο μαχαίρι, γιατί είναι ευλογία που γνωρίζουν ποιοι είναι και τι θέλουν», ενώ συνέχισε λέγοντας πως μερικές φορές η αυτοπεποίθηση που έχουν περνά ως αλαζονεία. Ακούγοντας όμως το νέο τραγούδι δήλωσε πεπεισμένος πως «Το έσκισαν!».

Ο Woods μιλώντας για την μοναδική αυτή ευκαιρία, απαντά πως: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε ένα νέο τραγούδι με τον Ryan Tedder. Το ‘Ain’t Easy’ πρόκειται να έχει απόλυτη επιτυχία.» Η Fine προσθέτει: «Είμαστε πολύ σίγουροι για το τραγούδι που δημιουργήσαμε. Ξέρουμε πως αποτελεί hit.»

Τον προηγούμενο χρόνο το δυναμικό duo κυκλοφόρησε δυο ακόμα singles, τα «Wouldn’t Be Enough» και «Stone Heart», αποσπώντας χιλιάδες views στο YouTube.

Elijah Woods x Jamie Fine - Ain't Easy

Back To Top