skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Eminem feat. Beyoncé – Walk On Water

O Eminem επέστρεψε με τo ολοκαίνουριο τραγούδι του “Walk On Water” στο οποίο συμμετέχει η Beyonce!

Τίτλος τραγουδιού“Walk On Water”

Καλλιτέχνης: Eminem feat. Beyoncé

Μουσική / Στίχοι: Skylar Grey, Beyoncé, Eminem

Από το album: “Revival”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Eminem συνεργάζεται με την Beyoncé στο συναισθηματικό νέο του τραγούδι με τίτλο, “Walk on Water”, το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο -ένατο κατά σειρά- LP του, που θα φέρει τον τίτλο “Revival”.

Πρόκειται για ένα απλό τραγούδι που βασίζεται στους ήχους του πιάνο, το συνθεσάιζερ, τα κρουστά και διακριτικά έγχορδα- ενώ στο παρασκήνιο ακούγονται ήχοι από τσαλακωμένα χαρτιά και όπλα. Παρά τον αλαζονικό τίτλο του, το τραγούδι είναι ένας καταθλιπτικός διαλογισμός για την προσπάθεια και την αποτυχία αλλά και πως κι αν μπορεί κανείς να ανταποκριθεί στις σημερινές κοινωνικές προσδοκίες. Το τραγούδι έγραψαν οι δύο ερμηνευτές του σε συνεργασία με την Skylar Grey, με την οποία ο Eminem έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν σε τραγούδια όπως: “I Need a Doctor”, “C’mon Let Me Ride”, “Kill For You” κ.α.!

Το “Revival”, δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει ανά πάσα στιγμή μέχρι το τέλος του έτους. Ο τίτλος του album, ο οποίος ήταν κεντρικό θέμα μιας περίτεχνης ψεύτικης, διαφημιστικής καμπάνιας του manager του Eminem, Paul Rosenberg, νωρίτερα αυτό το μήνα, θα μπορούσε να συμπληρώσει την ακολουθία των albums του rapper, όπως: το “Relapse” του 2009 και το “Recovery” του 2010. Το πιο πρόσφατο album του ήταν το “The Marshall Mathers LP 2” του 2013.

Ο Em θα παρουσιάσει το τραγούδι για πρώτη φορά την ερχόμενη Κυριακή στα MTV Europe Music Awards 2017 στο Λονδίνο.

Eminem feat. Beyoncé - Walk On Water

Back To Top