skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Empire Cast feat. Joss Stone – At Last

Η Joss Stone ερμηνεύει το “At Last” έχοντας στο πλευρό της το cast από την σειρά “Empire”!

Τίτλος τραγουδιού“At Last”

Καλλιτέχνης: Empire Cast feat. Joss Stone

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Twentieth Century Fox Film Corporation

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Fox είναι η σειρά “Empire”. Από τον Ιανουάριο του 2015 οι Lee Daniels και Danny Strong έχουν καθηλώσει το κοινό ως δημιουργοί της, τόσο με την πλοκή και τις εξελίξεις, όσο και με τις μουσικές επιλογές. Όσον αφορά τις δεύτερες, λοιπόν, μας απασχόλησε το τελευταίο διάστημα η σειρά, καθώς στο προσκήνιο ήρθε μία εμβληματική δημιουργία. Η Joss Stone με τα εντυπωσιακά φωνητικά της συνεργάζεται με το cast της σειράς και το αποτέλεσμα ακούει στο τραγούδι “At Last”.

Η blues-jazz αυτή δημιουργία ήρθε σαν από μηχανής θεός για να μας θυμίσει τι εστί η Joss Stone. Το “At Last” κινείται σε αργό ρυθμό, ενώ την παραγωγή αυτού έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ο Harmony Samuels.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε στο πλαίσιο του πέμπτου κατά σειρά κύκλου της μουσικής / δραματικής σειράς “Empire”. Αυτός ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 κι αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 8 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε. Όσον αφορά την Joss Stone, φαίνεται πως έχει σχεδόν αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα, ωστόσο το 2017 απολαύσαμε το “Oceans”, το τελευταίο της μέχρι στιγμής single, ενώ λίγο αργότερα την συναντήσαμε στο πλευρό του James Morrison για το τραγούδι “My Love Goes On”.

Empire Cast feat. Joss Stone – At Last

Back To Top