skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Fergie feat. Nicki Minaj – You Already Know

Το νέο single της Fergie είναι εδώ, και συμμετέχει η Nicki Minaj.

Τίτλος τραγουδιού: “You Already Know

Καλλιτέχνης: Fergie feat. Nicki Minaj

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Double Dutchess”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η πρώην front woman του συγκροτήματος Black Eyes Peas, Fergie, είχε ξεκινήσει τα πρώτα solo βήματα το 2006, καθώς είχε συστηθεί με το debut – album της “The Dutchess”. Μέσα από τον συγκεκριμένο δίσκο, η τραγουδίστρια σύστησε τρία singles (“London Bridge”, “Glamorous” και “Baby Girls Don’t Cry”),τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Η ταλαντούχα μουσικός, έπειτα, συνέχισε την συνεργασία της με το συγκρότημα, μέχρι που η κοινή τους πορεία έφτασε στο τέλος. Το 2013, η Fergie ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει να δουλεύει πυρετωδώς για το επόμενο δίσκο της. Το 2016 , κυκλοφορεί το τραγούδι του επόμενου project της, με τίτλο “M.I.L.F.$.”, ενώ πηγή έμπνευσή της είναι ο γιος της, Axl, για το single. Πριν από αυτό, όμως, προηγήθηκε το “L.A. Love (La La)”, το οποίο είναι και το lead single του.

Εν έτη 2017, η Fergie είναι στην τελική ευθεία για τη διαθεσιμότητα του δεύτερου και follow – up του “The Dutchess”. “Double Dutchess” είναι ο τίτλος του album, το οποίο, δυστυχώς, διέρρευσε στο διαδίκτυο δύο μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Ωστόσο, η επίσημη κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου από τις δισκογραφικές εταιρίες Dutchess Music & BMG Rights Management. Στις 25 Αυγούστου, η γνωστή τραγουδίστρια, για να προϋπαντήσει όπως πρέπει το νέο της εγχείρημα, κυκλοφόρησε ένα επιπλέον single.

You Already Know” είναι ο τίτλος του, στο οποίο συμμετέχει η rapper Nicki Minaj. Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν το εν λόγω τραγούδι το 2014, μέχρι που ήρθε η στιγμή να το απολαύσει το κοινό. Το “You Already Know” είναι ένα club banger, που έχει στοιχεία του νέου κινήματος της εμπορικής μουσικής, αλλά και κάποια στοιχεία των ‘70s, καθώς έχουν χρησιμοποιήσει samples της επιτυχίας της Lyn CollinsThink (About It)”.

Fergie feat. Nicki Minaj - You Already Know

Back To Top