skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Fuse ODG feat. Ed Sheeran & Mugeez – Boa Me

Οι καλλιτέχνες Fuse ODG και Mugeez από την Γκάνα, συναντούν τον Ed Sheeran στη νέα τους συνεργασία με τίτλο “Boa Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Boa Me”

Καλλιτέχνης: Fuse ODG feat. Ed Sheeran & Mugeez

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

O νεαρός τραγουδιστής από την Γκάνα, Fuse ODG (κατά κόσμον Nana Richard Abiona), κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό από το πρώτο του κιόλας δίσκο με τίτλο “T.I.N.A.” που κυκλοφόρησε το 2014. Ακολούθησαν σημαντικές βραβεύσεις και υποψηφιότητες, βάζοντας τον γρήγορα ανάμεσα στα πιο γνωστά ονόματα που έχει βγάλει ποτέ η μαύρη ήπειρος! Στο ενεργητικό του έχει σημειώσει συνεργασίες με ονόματα όπως: Major Lazer, Sean Paul, Angel, Jillionaire, Fatman Scoop, Tinchy Stryder, Killbeatz (Joseph Addison) κ.α.

Ο τελευταίος είναι μάλιστα ο καλλιτέχνης πίσω από την παραγωγή του τελευταίου του single που μόλις κυκλοφόρησε και ο άνθρωπος που έφερε κοντά μια νέα ομάδα τραγουδιστών που τον πλαισιώνουν σε αυτό. Έχοντας υπογράψει την παραγωγή σε έργα του συγκροτήματος R2Bees (επίσης από την Γκάνα), σύστησε τον τραγουδιστή τους (Rashid) Mugeez αλλά και τον μεγάλο Βρετανό superstar, Ed Sheeran, για τον οποίο είχε αναλάβει την παραγωγή του τραγουδιού “Bibia Be Ye Ye” μέσα από τον τελευταίο του δίσκο!

Το τραγούδι που ερμηνεύουν οι τρεις καλλιτέχνες έχει τίτλο “Boa Me” το οποίο έκανε πριν λίγο πρεμιέρα μέσω του BBC Radio 1xtra του Ηνωμένου Βασιλείου. Αν και ο Sheeran είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του τραγουδιού μέσω του Twitter του στις 27 Οκτωβρίου, τελικά κυκλοφόρησε με δύο εβδομάδες καθυστέρηση, πράγμα που έκανε τους οπαδούς του να περιμένουν με ανυπομονησία το αποτέλεσμα! Ιδού…

Fuse ODG feat. Ed Sheeran & Mugeez - Boa Me

Back To Top