skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | George Ezra feat. First Aid Kit – Saviour

O George Ezra συνεργάζεται με τις First Aid Kit σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Saviour”

Καλλιτέχνης: George Ezra feat. First Aid Kit

Μουσική / Στίχοι: Joel Pott, George Ezra

Από το album: “Staying at Tamara’s”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 23 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ένα-ένα, μας παρουσιάζει ο Βρετανός τραγουδοποιός, George Ezra, τα τραγούδια από το νέο του album, που θα έχει τίτλο “Staying at Tamara’s” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου. Νωρίτερα προηγήθηκαν τα τραγούδια: “Don’t Matter Now”,“Paradise”, “Pretty Shining People” και εσχάτως το “Hold My Girl”. Τώρα έφτασε η στιγμή για μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του δίσκου, μιας και το τραγούδι “Saviour” που μόλις κυκλοφόρησε είναι σε συνεργασία με τις Σουηδέζες, First Aid Kit.

Tο τραγούδι είναι μια δυναμική μπαλάντα με δυνατά φωνητικά και έντονα κρουστά που συγχωνεύει τη συνάφεια των καλλιτεχνών με τη pop-folk μουσική. Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφει και πάλι ο ίδιος ο Ezra σε συνεργασία με τον Joel Pott, τον τραγουδιστή και μπροστάρη του συγκροτήματος Athlete!

Όπως και για τα τέσσερα τραγούδια που προηγήθηκαν του “Saviour”, έτσι κι γι’αυτό, ο Ezra το συνόδευσε με ένα ακόμα lyric-video και μάλιστα στο ίδιο μοτίβο. Στο clip ο Ezra τραγουδά με τη συνοδεία ενός karaoke το “Saviour” μέσα σε μια σχεδόν έρημη pub. Ο ίδιος δείχνει να ευχαριστιέται με την διαδικασία αυτή και στο τέλος εισπράττει το χειροκρότημα από ένα θαμώνα!

George Ezra feat. First Aid Kit - Saviour

Back To Top