skip to Main Content

Νέο Video Clip | Goin’ Through feat. Julio Iglesias Jr. – Hola

Οι Goin’ Through και ο Julio Iglesias Jr οπτικοποιούν το “Hola”!

Τίτλος τραγουδιού“Hola”

Καλλιτέχνης: Goin’ Through feat. Julio Iglesias Jr.

Μουσική / Στίχοι: M.Παπαθανασίου, Θ.Παπανικολάου, Μ.Alayeto, Α.Καλημέρης, Ε.Σιάκας, Ν.Βουρλιώτης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Εταιρεία: Cobalt Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Το πρωτοπόρο ελληνικό hip-hop σχήμα των Goin’ Through συναντά τον διεθνή σταρ Julio Iglesias Jr. (γιο του θρύλου της ισπανόφωνης μουσικής και αδερφό του Enrique Iglesias) και τραγουδούν μαζί, για πρώτη φορά στα ελληνικά και στα ισπανικά, μια τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία!

Το τραγούδι με τίτλο «HOLA» φτιαγμένο με τα μουσικά υλικά από τα οποία γίνονται σήμερα τα παγκόσμια hit, συνδυάζει σύγχρονο hip-hop από τον Νίκο “NiVo” Βουρλιώτη με latin dance μουσική (η μεγαλύτερη τάση διεθνώς) σε ένα ξεσηκωτικό χορευτικό κομμάτι για τα ραδιόφωνα και τα καλοκαιρινά clubs όλης της χώρας.

Τη μουσική του υπογράφουν οι M.Παπαθανασίου, Θ.Παπανικολάου, Μ.Alayeto, Α.Καλημέρης και Ε.Σιάκας, ενώ τους στίχους του οι Ν.Βουρλιώτης, Θ.Παπανικολάου και M.Alayeto. Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Θάνου Παπανικολάου. Το single «HOLA» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Για τις ανάγκες του video clip, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος και έκανε πρεμιέρα πριν λίγο καιρό, οι Goin’ Through μαζί με τον Julio Iglesias Jr. ταξίδεψαν μέχρι το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι όπου γυρίστηκε ένα μέρος του clip.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Goin’ Through συνεργάζονται με κάποιο όνομα της διεθνής μουσικής σκηνής καθώς στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: Peter Andre, 7L & Esoteric και Guru (Gangstarr).

Goin' Through feat Julio Iglesias Jr. - Hola

Back To Top