skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Goldfrapp feat. Dave Gahan – Ocean

Μία απρόσμενη κυκλοφορία ήρθε και ακούει στα ονόματα των Goldfrapp και Dave Gahan!

Τίτλος τραγουδιού“Ocean”

Καλλιτέχνης: Goldfrapp feat. Dave Gahan

Μουσική / Στίχοι: Will Gregory, Alison Goldfrapp

Από το LP: “Silver Eye”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 31 Μαρτίου 2017

Art-Cover:

Στις 31 Μαρτίου του 2017 λάβαμε στα χέρια μας στην αναλογική του μορφή το νέο album των Goldfrapp, με τίτλο “Silver Eye”. Ένα χρόνο μετά κι έχοντας ολοκληρώσει την προώθηση του δίσκου, το electro duo από το Λονδίνο επέστρεψε με την deluxe edition του δίσκου, αλλά και με μία θορυβώδη συνεργασία. Οι Goldfrapp επέλεξαν να επανεκτελέσουν το “Ocean”, που αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά single της standard edition του δίσκου, και στο πλευρό τους βρέθηκε ο ακαταμάχητος front-man των Depeche Mode, Dave Gahan.

Με τον Gahan να είναι μπλεγμένος στα electro μονοπάτια από πάντα, οι Goldfrapp κυκλοφόρησαν το “Ocean” με την ίδια ενορχήστρωση, αλλά στα φωνητικά ακούγεται η βαθιά και μελωδική φωνή του σήματος κατατεθέν των Depeche Mode. Μία electro δημιουργία, με διαστημικά synths ήρθε να προστεθεί στο πιο συναισθηματικό και δυναμικό album των Goldfrapp.

Ήδη από αυτό έχουμε απολαύσει τραγούδια, όπως τα singles “Anymore” και “Systemagic”, Everything Is Never Enough”, ενώ στο σύνολό του ο δίσκος έχει δεχτεί τις πιο καλές κριτικές. Η αγαπημένη θεματική του συγκροτήματος είναι η φύση, η γη και ο ουρανός, κάτι το οποίο μπορεί να επαληθεύσει κανείς και από τους τίτλους των τραγουδιών τους ή και το περιεχόμενο αυτών.

Goldfrapp feat. Dave Gahan - Ocean

Back To Top