skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Grey feat. Avril Lavigne & Anthony Green – Wings Clipped

Η Avril Lavigne συμμετέχει σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι των Grey!

Τίτλος τραγουδιού: “Wings Clipped”

Καλλιτέχνης: Grey feat. Avril Lavigne & Anthony Green

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το E.P.: “Chameleon”

Ημερομηνία κυκλοφορίας E.P.: 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

H Avril Lavigne επιστρέφει στη μουσική σκηνή με μια συμμετοχή στο ντεμπούτο EP του μουσικού duo Grey που αποτελούν τα αδέρφια Kyle και Michael Trewartha από την Αμερική. Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια δανείζει τα άμεσα, αναγνωρίσιμα φωνητικά της στο τραγούδι “Wings Clipped”.

Μην ανησυχείτε, το επιτυχημένο δίδυμο της EDM, το οποίο κατέκτησε το 2016 τα charts με την τεράστια επιτυχία, “Starving”, προσάρμοσε το τραγούδι στον ήχο της Lavigne, με αποτέλεσμα ένα σπάνιο rock/ dance υβρίδιο που θα μπορούσε να “παίξει” επάξια σε υψηλές θέσεις στα charts και των δύο ειδών.

Στο τραγούδι συμμετέχει επίσης ο τραγουδιστής των Circa Survive και των Saosin, Anthony Green, με τους ήχους της κιθάρας του. Είναι ένα παράξενο και -παραδόξως- “οικείο” τραγούδι και φαντάζει όλο και καλύτερο με κάθε ακρόαση.

Το “Wings Clipped” είναι το τρίτο τραγούδι στο ντεμπούτο E.P. των Grey με τίτλο “Chameleon” το οποίο συμπληρώνουν άλλα τέσσερα tracks, όλα σε συνεργασία με αρκετά μεγάλα ονόματα από άλλα μουσικά είδη όπως η ανερχόμενη Σουηδή τραγουδίστρια, Skott (η οποία τραγουδά στο πρώτο επίσημο single του E.P. με τίτλο “Crime”) αλλά και οι: Frances, Asia και Stephen.

Grey feat. Avril Lavigne & Anthony Green - Wings Clipped

Back To Top