skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Hailee Steinfeld & BloodPop® – Capital Letters (Fifty Shades Freed O.S.T.)

Η Hailee Steinfeld και ο BloodPop® κυκλοφορούν το τραγούδι “Capital Letters” για τις ανάγκες της ταινίας “Fifty Shades Freed”!

Τίτλος τραγουδιού“Capital Letters”

Καλλιτέχνης: Hailee Steinfeld & BloodPop®

Μουσική / Στίχοι: Hailee Steinfeld, Ellie Goulding, Andrew Jackson, Rachel Keen, BloodPop®, Ely Weisfield

Από το album: “Fifty Shades Freed O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 9 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Μετά από τα τραγούδια “For You” των Liam Payne και Rita Ora (η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία σε ένα μικρό ρόλο) και τη διασκευή του “Never Tear Us Apart” από την Bishop Briggs, άλλο ένα τραγούδι έρχεται από το πολυ-αναμενόμενο soundtrack της νέας ταινίας της κινηματογραφικής σειράς ταινιών “Fifty Shades”, που φέρει τον τίτλο “Fifty Shades Freed”.

To “Capital Letters” είναι μια ακόμα συνεργασία, αυτή τη φορά μεταξύ της Hailee Steinfeld και του BloodPop (γνωστός από την πρόσφατη επιτυχία του “Friends” με τον Justin Bieber), που κυκλοφορεί στο πλαίσιο της προώθησης του soundtrack και της ταινίας. Τη μουσική και τους στίχους του υπογράφουν οι δύο ερμηνευτές του με την πολύτιμη βοήθεια των: Andrew Jackson, Rachel Keen, Ely Weisfield αλλά και της Ellie Gioulding, η οποία “έλαμψε” με την επιτυχία της “Love Me Like You Do” που ακουγόταν στο soundtrack του πρότερου μέρους της ταινίας, “Fifty Shades Darker”. Μια εναλλακτική version του τελευταίου, αναμένεται να κοσμήσει επίσης, το soundtrack της νέας ταινίας της σειράς ενώ ανάμεσα στο υπόλοιπα ονόματα που θα συμπεριλαμβάνονται θα είναι και αυτά των: Jessie J, Dua Lipa, Julia Michaels, Whethan, Miike Snow, Louis the Child κ.α.

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει και πάλι ο James Foley. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου -όπως πάντα κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου- ενώ η κυκλοφορία του soundtrack ακριβώς ένα μήνα πριν. Το original score της ταινίας υπογράφει ο πολυ-βραβευμένος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής, Danny Elfman.

Hailee Steinfeld & BloodPop® - Capital Letters (Fifty Shades Freed O.S.T.)

Back To Top