skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Hellberg & Leona Lewis – Headlights

Ο Hellberg και η Leona Lewis μιλάνε για την ψυχική δύναμη που χρειάζεται για να φύγει κανείς από μία ‘ανθυγιεινή’ σχέση μέσα από το νέο τραγούδι τους, “Headlights”!

Τίτλος τραγουδιού“Headlights”

Καλλιτέχνης: Hellberg & Leona Lewis

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 26 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Με το τελευταίο τραγούδι της να έχει κυκλοφορήσει το 2016 και να έχει τίτλο “(We All Are) Looking for Home” και μάλιστα να είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η Leona Lewis έκτοτε δεν έχει προσφέρει στο κοινό κάποια solo ερμηνεία της. Η συνεργασία της με τον Calum Scott στο τραγούδι You Are The Reason κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο.27 των ARIA charts, ενώ μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αναδείχθηκε δύο φορές ‘πλατινένιο’. Η συνέχεια ήρθε με την συμμετοχή της στο soundtrack της ταινίας “Gotti” και στο πλευρό του Pitbull για το τραγούδι Amore.

Μιλώντας για την Leona Lewis μάς δίνεται η πάσα για να αναφερθούμε στον Hellberg. Ο επίδοξος Σουηδός καλλιτέχνης και μουσικός παραγωγός συνεργάζεται με την Βρετανίδα τραγουδίστρια για χάρη του τραγουδιού “Headlights”. Έπειτα από ένα χρόνο που ήταν στα σκαριά, το εν λόγω τραγούδι είδε επιτέλους το φως της δημοσιότητας στις 26 Οκτωβρίου. Ο ίδιος ο Hellberg δήλωσε σχετικά με αυτή τη δημιουργία, αλλά και για τη συνεργασία του με την Lewis: “Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφόρησα το ‘Headlights’ με την Leona Lewis. Είμαι μία από τις ωραιότερες και πιο επαγγελματίες καλλιτέχνες, με τους οποίους συνεργάστηκα ποτέ. Το τραγούδι σχετίζεται με την ανεξαρτησία και τη δύναμη που χρειάζεται κανείς για να ξεφύγει από μία ‘ανθυγιεινή’ σχέση’.”

Hellberg & Leona Lewis - Headlights

Back To Top