skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jay Rock, Kendrick Lamar, Future & James Black – King’s Dead

Μια λαμπερή υπερ-συνεργασία για το soundtrack του “Black Panther”!

Τίτλος τραγουδιού“King’s Dead”

Καλλιτέχνης: Jay Rock feat. Future, James Blake & Kendrick Lamar

Μουσική / Στίχοι: Sounwave, Mike WiLL Made-It, Teddy Walton, Kendrick Lamar

Από το OST: “Black Panther: The Album”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

O Jay Rock είχε να κυκλοφορήσει κάτι δικό του μουσικά από το 2015. Δυο χρόνια σχεδόν αργότερα επιστρέφει με ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι καθώς ηγείται μιας ομάδας άλλων μεγάλων ονομάτων όπως ο Future, o James Blake και o Kendrick Lamar. Οι τέσσερις καλλιτέχνες ενώθηκαν για τη δημιουργία του τραγουδιού “King’s Dead” που είναι και το δεύτερο δείγμα που κυκλοφορεί μέσα από το soundtrack της αναμενόμενης ταινίας “Black Panther” μετά από το “All the Stars” των Kendrick Lamar και SZA. 

O Lamar και ο Jay Rock έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν καθώς ήταν και οι δύο μέλη της rap μπάντας, Black Hippy. Από την άλλη ο Kendrick γνώρισε τον Future όταν εμφανίστηκαν μαζί στο remix του hit, “Mask Off” αλλά και στο τραγούδι του Mike-WILL Made It, “Buy the World” στο οποίο συμμετείχαν. Ο James Blake συνεργάστηκε με τον Kendrick, στη δημιουργία της μουσικής του τραγουδιού, “ELEMENT.” από το τελευταίο δίσκο του Kendrick, αλλά αυτό το τραγούδι σηματοδοτεί την πρώτη τους συνεργασία όπου και οι δύο καλλιτέχνες παρείχαν φωνητικά. Ο Blake δεν είχε ποτέ συνεργαστεί ποτέ με τον Future ή τον Jay Rock.

Όπως γίνεται σιγά-σιγά αντιληπτό, τα τραγούδια του soundtrack είναι μάλλον μια προσωπική εργασία του

Kendrick Lamar, που είναι και ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών των μεγάλων καλλιτεχνών και ίσως να βρίσκεται πίσω από άλλα τραγούδια του, που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά. Αυτό το μυστήριο αναμένεται να λυθεί στις 9 Φεβρουαρίου, όταν θα κυκλοφορήσει επίσημα το soundtrack της ταινίας!

Jay Rock, Kendrick Lamar, Future & James Black - King’s Dead

Back To Top