skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jess Glynne feat. Jax Jones – One Touch

Η Jess Glynne συνεργάζεται με τον Jax Jones στο τραγούδι “One Touch”!

Τίτλος τραγουδιού: “One Touch”

Καλλιτέχνης: Jess Glynne feat. Jax Jones

Μουσική / Στίχοι: Janee Bennett, Jax Jones, Jess Glynne

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Always In Between”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Η Jess Glynne παρουσίασε το νέο της single, “One Touch”, που κυκλοφόρησε στις 24 Μαΐου. Πρόκειται για μία synth-pop δημιουργία από τη νέα της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, “Always In Between”. Το καλοκαιρινό αυτό τραγούδι αποτελεί μία συνεργασία με τον DJ και μουσικό παραγωγό Jax Jones. Οι δύο καλλιτέχνες συνέπραξαν αρμονικά και το αποτέλεσμα αποτελεί μία επικείμενη επιτυχία.

Το “Always In Between” album της Glynne κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου του 2018 και ήδη έχει καταλάβει τη θέση Νο.1 των βρετανικών album charts, ενώ βάσει των πωλήσεων και των streams του έχει αναδειχθεί ‘πλατινένιο’. Ουσιαστικά αναφερόμαστε στο δεύτερο studio album της Glynne, που ήρθε ως follow-up του debut δίσκου της “I Cry When I Laugh” και μαζί του έφερε συνολικά δώδεκα τραγούδια, πέντε από τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ως τα επίσημα singles του.

Η Glynne όμως δεν έμεινε εκεί και στη δημοσιότητα ήρθε η deluxe edition του δίσκου, στην οποία προστέθηκαν τέσσερα ακόμη τραγούδια. Δύο από αυτά αποτελούν μοναδικές συνεργασίες. Αξίζει επίσης να πούμε πως αυτή την περίοδο, η Glynne συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία της, με σκοπό την προώθηση του δίσκου. Αυτή θα διαρκέσει ως και τις 31 Αυγούστου, με εμφανίσεις στη Μεγάλη Βρετανία.

Jess Glynne feat. Jax Jones - One Touch

Back To Top