skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jessie Reyez feat. JRM – Imported

Η Jessie Reyez και ο JRM μας παρουσιάζουν την νέα R’n’B συνεργασία τους στο τραγούδι “Imported”.

Τίτλος τραγουδιού“Imported”

Καλλιτέχνης: Jessie Reyez feat. JRM

Μουσική / Στίχοι: Hennedub, JRM, Jessie Reyez

Εταιρεία: FMLY

Από το EP: “Being Human in Public”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 5 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

To E.P. “Being Human in Public” είναι η επόμενη και ακόμα αναμενόμενη δισκογραφική δουλειά από την ανερχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, Jessie Reyez. Τον περασμένο Αύγουστο ότι δύο από τα προηγούμενα “αδέσποτα” singles της θα έχουν τη δική τους θέση στο tracklist του και πως θα κυκλοφορούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάθε τραγούδι ξεχωριστά. Έτσι μετά από τα “Apple Juice”, “Sola”, “F**k Being Friends”, “Dear Yessie” και “Body Count (Remix)” στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Kehlani και Normani, η Reyez μας παρουσιάζει το “Imported”, μια ακόμα συνεργασία αυτή τη φορά με τον επίσης ανερχόμενο τραγουδιστή της R’n’B, JRM.

Σε υποτονικούς R’n’B ρυθμούς κινείται και το ίδιο το τραγούδι, πράγμα που αρχικά δίνει την εντύπωση πως είναι απόλυτα αισθησιακό αλλά τελικά έχει μάλλον την δύναμη να σε… αποκοιμίσει! Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν οι δύο ερμηνευτές του σε συνεργασία με τον Hennedub (a.k.a. Henrik Bryld Wolsing), έναν από τους πιο διάσημους μουσικούς παραγωγούς της Δανίας που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως το ήμισυ της ομάδας παραγωγής Partners.

Το Ε.Ρ. “Being Human in Public” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου από τις FMLY/ISLAND/Universal Music Canada.

Jessie Reyez feat. JRM - Imported

Back To Top