skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | John Gibbons & Franklin feat. Nina Nesbitt – A Spaceman Came Travelling

Μία μοναδική συνεργασία δημιουργήθηκε από τους John Gibbons, Franklin και Nina Nesbitt!

Τίτλος τραγουδιού“A Spaceman Came Travelling”

Καλλιτέχνης: John Gibbons & Franklin feat. Nina Nesbitt

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Blindsided

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Ιρλανδός DJ και μουσικός παραγωγός, John Gibbons είναι ξανά στο προσκήνιο με μία ολοκαίνουρια συνεργασία. Ο Franklin και η Nina Nesbitt βρίσκονται στο πλευρό του γνωστού καλλιτέχνη για χάρη του τραγουδιού “A Spaceman Came Travelling”. Πρόκειται για μία dance-pop δημιουργία που ήρθε στην επιφάνεια στις 30 Νοεμβρίου. Ο ηλεκτρονικός ήχος που έχουν επιλέξει οι καλλιτέχνες έρχεται σε πλήρη αρμονία με τα γλυκά φωνητικά της Nesbitt και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι ιδανικό για κάποιο road trip.

Ο Gibbons μπορεί να μην κάνει συχνές εμφανίσεις, ωστόσο όταν αυτό συμβαίνει, το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπές. Από την άλλη πλευρά, η Nesbitt μοιράστηκε μαζί μας ήδη δύο τραγούδια και είναι καθ’οδόν για την δεύτερη ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά. Αυτή θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου του 2019 και θα έχει τίτλο “The Sun Will Come Up, the Seasons Will Change”. Μέσω της Cooking Vinyl, η Nesbitt θα παρουσιάσει στο κοινό συνολικά 13 νέα της τραγούδια σε παραγωγή των Lostboy, Fraser T. Smith, Jordan Riley και Nina Nesbitt.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο John Gibbons αυτή την περίοδο ξεκινάει μία mini περιοδεία στην Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, η οποία θα έχει διάρκεια έως και τις 2 Φεβρουαρίου.

John Gibbons & Franklin feat. Nina Nesbitt – A Spaceman Came Travelling

Back To Top