skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jonas Blue feat. Joe Jonas – I See Love (from “Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation” O.S.T.)

Οι Jonas Blue και Joe Jonas ενώνουν τις δυνάμεις τους για το soundtrack της ταινίας “Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”.

Τίτλος τραγουδιού“I See Love”

Καλλιτέχνης: Jonas Blue feat. Joe Jonas

Μουσική / Στίχοι: N/A 

Εταιρεία: A Positiva/Virgin EMI

Από το O.S.T.: “Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας O.S.T: TBA

Art-Cover:

To τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς κινουμένων σχεδίων, “Hotel Transylvania”, είναι έτοιμο να κατακτήσει και πάλι τη “μεγάλη οθόνη”. Το “Hotel Transylvania 3: Summer Vacation” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου και μαζί του να φέρει το υπέρλαμπρο cast που κρύβεται πίσω από τους ήρωες της: Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), David Spade (Griffin), Steve Buscemi (Wayne) και Mel Brooks (Vlad). Ανάμεσά τους και άλλη μια γνώριμη φωνή, αυτή του Joe Jonas που ανέλαβε να ερμηνεύσει το ρόλο του θαλάσσιου τέρατος, Kraken.

Εκτός όμως από αυτό το ρόλο, η παραγωγή της Sony Pictures Animation, του έδωσε και εκείνου του ερμηνευτή για το βασικό μουσικό θέμα της ταινίας για το οποίο επάνδρωσε έναν ακόμα Jonas για να τον πλαισιώσει μουσικά. Αναφερόμαστε σαφώς στον Βρετανό μουσικό παραγωγό και DJ, Jonas Blue (κατά κόσμον Guy James Robin), με τον οποίο κυκλοφόρησαν το τραγούδι “I See Love”.

Πρόκειται για ένα “καθαρόαιμο” pop τραγούδι το οποίο με το ξεσηκωτικό ρυθμό του, είναι ικανό να ικανό να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε χορό.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το μουσικό score της ταινίας συνέθεσε ο Mark Mothersbaugh, ενώ στο trailer της ταινίας ακούγεται και μια έτερη επιτυχία του Joe Jonas, το “Cake By The Ocean” με το συγκρότημα των DNCE. 

Jonas Blue feat. Joe Jonas - I See Love (from "Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation" O.S.T.)

Back To Top