skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Juan Magán, Deorro, MAKJ feat. YFN Lucci – Muñequita Linda

Ο Juan Magán σε συνεργασία με τους Deorro, MAKJ και YFN Lucci παρουσιάζουν το ξεσηκωτικό single τους “Muñequita Linda”.

Τίτλος τραγουδιού“Muñequita Linda”

Καλλιτέχνης: Juan Magán, Deorro, MAKJ feat. YFN Lucci

Μουσική / Στίχοι: YFN Lucci, Juan Magán

Εταιρεία: Universal Music (Latino)/Aftercluv

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 13 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Μεξικανό-Αμερικανός DJ, Deorro μας φέρνει σε συνεργασία με τοn MAKJ ένα άκρως χορευτικό τραγούδι που βασίζεται στο ρυθμό του merengue έχοντας στο πλευρό τους επίσης, τον Ισπανό συνθέτη Juan Magán και τον αμερικανικό rapper YFN Lucci.

Από την αρχή κιόλας του τραγουδιού, που έχει τον τσαχπίνικο τίτλο “Muñequita Linda” (“όμορφη κουκλίτσα”), γίνεται  σαφής η λατινική επιρροή από το merengue. Ο Deorro έχει αποδείξει ότι διαθέτει μεγάλη ικανότητα σε τέτοιου είδους δημιουργίες που περιλαμβάνουν σαξόφωνα, τρομπέτες και μερικά τροπικά κρουστά όπως bongos και shakers. Επίσης το τραγούδι χρησιμοποιεί samples από το κλασσικό πλέον τραγούδι “Los Algodones” του Antonio Lora.

“Το «Muñequita Linda» γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ στη Δομινικανή Δημοκρατία», δήλωσε ο Magán. “Είδαμε έναν άνθρωπο να παίζει με το ακορντεόν του, το ρυθμό του “Los Algodones”, που ερμήνευσε αρχικά ο Tatico Henriquez. Μετά την ανασκόπηση του αμοντάριστου υλικού με την ομάδα, άρχισα να επεξεργάζομαι τον ήχο από την απόδοση του ακορντεόν μέχρι που μετατράπηκε στο “Muñequita Linda”.

Juan Magán, Deorro, MAKJ feat. YFN Lucci - Muñequita Linda

Back To Top