skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Justin Bieber feat. BloodPop – Friends

Θέλεις να γίνεις «φίλος» με τον Justin Bieber;

Τίτλος τραγουδιού“Friends”

Καλλιτέχνης: Justin Bieber feat. BloodPop

Μουσική / Στίχοι: Julia Michaels, Justin Tranter

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 17 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

O BloodPop ήθελε, και όχι μόνο κατάφερε τον σκοπό του, αλλά συνεργάστηκε μαζί με τον νεαρό τραγουδιστή για το ολοκαίνουριο τραγούδι, “Friends”. Με την πάροδο του χρόνου φαίνεται πως ο Bieber ωριμάζει μουσικά και αποδεικνύει τον λόγο για τον οποίο εντάχθηκε στην μουσική βιομηχανία. Το πιστό κοινό του παραμένει ενεργό να τον εκθειάζει κι ο ίδιος κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Έχοντας προσφάτως κυκλοφορήσει το ανεξάρτητο single New One“, ο Bieber συνεχίζει τις νέες του κυκλοφορίες, παρουσιάζοντάς μας το up-tempo, pop anthem “Friends”. Για αυτό συνεργάστηκε με τον Αμερικανό μουσικό, παραγωγό και συνθέτη BloodPop. Οι δυο τους εναρμονίστηκαν πλήρως και το αποτέλεσμα “μυρίζει” μία ανερχόμενη επιτυχία. Μπορεί ο Bieber να θέλει να διατηρήσει φιλικές σχέσεις με κάποια “τελειωμένη” σχέση του, ωστόσο ο χαρούμενος ρυθμός του τραγουδιού παραπέμπει περισσότερο σε κάτι “ελπιδοφόρο”, παρά σε “τελευταία λύση”.

Ο Bieber ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τραγουδιού μέσω των social media και συγκεκριμένα του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, λίγες ημέρες πριν βγει στη δημοσιότητα. Η μουσική και οι στίχοι του “Friends” φέρουν την υπογραφή των Julia Michaels και Justin Tranter και παρά το γεγονός ότι ο νεαρός τραγουδιστής μετράει δύο χρόνια που δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιον δίσκο, ακόμα και τώρα δεν επιβεβαιώνεται κάποια επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Justin Bieber feat. BloodPop – Friends

Back To Top