skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Katy Perry feat. Migos – Bon Appétit

Καλή σας όρεξη”

Τίτλος τραγουδιού: “Bon Appétit

Καλλιτέχνης: Katy Perry feat. Migos

Μουσική / Στίχοι: Katy Perry/Max Martin/Kirsnick Ball/Quavious Marshall/Oscar Holter/Shellback/Kiari Cephus/Ferras Alqaisi

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα pop star, Katy Perry, στις αρχές Φεβρουαρίου χάρισε στους θαυμαστές της το καινούριο της τραγούδι “Chained To The Rhythm”. Το εν λόγω τραγούδι, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς πολλοί θεωρούν ότι έχει πολιτικό μήνυμα κατά του Donald Trump. Η Katy Perry είναι σε μία από τις πιο δημιουργικές της φάσεις, καθώς προετοιμάζει τον τέταρτο δίσκο και follow-up του “PRISM”.

Από την άλλη πλευρά, το γνωστό σε όλους group, Migos βρίσκεται παντού. Πιο συγκεκριμένα, έχουν συνεργαστεί το τελευταίο διάστημα με τον Calvin Harris (“Slide”), αλλά κυκλοφόρησαν και το νέο τους album, με τίτλο “Culture”.

Η Katy Perry και οι Migos ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το “Bon Appétit”, το οποίο είναι το δεύτερο επίσημο single της νέας -άτιτλης ακόμα-δισκογραφικής δουλειάς της pop star. Η Katy Perry, στα πλαίσια προώθησης του single πριν τη διαθεσιμότητά του, έστειλε στους θαυμαστές της μία συνταγή για την εκτέλεση της καλύτερης κερασόπιτας στον κόσμο.

Το “Bon Appétit” είναι ένα dance pop τραγούδι, με αρκετά electro στοιχεία και η τραγουδίστρια εμμένει στους ήχους που την έχουμε συνηθίσει. Οι στίχοι του καινούριου single είναι δημιούργημα συνεργασίας της Katy Perry και των Max Martin, Kirsnick Ball, Quavious Marshall, Oscar Holter, Shellback, Kiari Cephus, Ferras Alqaisi.

Η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου και κυκλοφορεί από την Capitol Records. Το “Bon Appétit” μπορείτε να το προμηθευτείτε από διάφορα “μουσικοπωλεία”, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο και σε streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά).

Katy Perry feat. Migos - Bon Appétit

Back To Top