skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kim Petras feat. Elvira, Mistress of the Dark – Turn Off The Light

Με αφορμή το Halloween, η Γερμανίδα pop star Kim Petras κυκλοφόρησε το single “Turn Off The Light” σε συνεργασία με την Elvira!

Τίτλος τραγουδιού“Turn Off The Light”

Καλλιτέχνης: Kim Petras feat. Elvira, Mistress of the Dark

Μουσική / Στίχοι: Aaron Joseph, Jesse Saint John, Kim Petras, Dr. Luke, Sarah Hudson

Εταιρεία: BunHead

Από το EP: “Turn Off The Light, Vol. 1”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 1 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Η Kim Petras είναι Γερμανίδα τραγουδίστρια που η φήμη της αυτή την περίοδο ανθίζει χάρη στο πρώτο single της “I Don’t Want It at All” που κυκλοφόρησε το 2017, αλλά και της πρόσφατης συνεργασίας της με την Charli XCX για το τραγούδι “Unlock It”. Την 1η Οκτωβρίου, η 26χρονη καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε το τρίτο κατά σειρά EP της, με τίτλο “Turn Off the Light, Vol. 1” και ήδη έχει φτάσει στη θέση Νο.21 των αμερικανικών Heat charts.

Ενώ το αναμενόμενο θα ήταν να κυκλοφορήσει κάποιο χριστουγεννιάτικο album, όπως συμβαίνει συνήθως τέτοια εποχή, η Petras επέλεξε να κάνει τη διαφορά και να τραβήξει τα βλέμματα ενός περιορισμένου κοινού. Spooky pop τραγούδια περιλαμβάνονται στο τελευταίο της εγχείρημα και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται το τραγούδι “Turn Off The Light”. Πρόκειται για μία εύρυθμη, pop δημιουργία, με ηλεκτρονικά φωνητικά, στα οποία βοηθητικό ρόλο έχει η Elvira, Mistress of the Dark. Οι δύο ερμηνεύτριες συμπληρώνουν η μία την άλλη σε ένα τραγούδι γεμάτο από ρομαντικά στοιχεία και sexy αναφορές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Kim Petras έκανε τον Φεβρουάριο το ντεμπούτο της στο Spotify, μέσω του “Spotify Singles” EP της. Επίσης, η Petras το φετινό φθινόπωρο θα βρίσκεται στο πλευρό του Troye Sivan, στον πλαίσιο της “The Bloom Tour” του.

Kim Petras feat. Elvira, Mistress of the Dark - Turn Off The Light

Back To Top