skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kim Wilde feat. Laurent Voulzy – Amoureux des rêves

Η Kim Wilde επιστρέφει με το τραγούδι “Amoureux des rêves” στο οποίο συμμετέχει ο Γάλλος τραγουδιστής Laurent Voulzy.

Τίτλος τραγουδιού“Amoureux des rêves”

Καλλιτέχνης: Kim Wilde feat. Laurent Voulzy

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: earMUSIC

Από το LP: “Here Come The Aliens: Deluxe Dition”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

H δισκογραφική εταιρεία Earmusic της Γερμανίας προετοιμάζει την κυκλοφορία μιας limited editon αποτελούμενη από 2 CD, του τελευταίου δίσκου της Kim Wilde, “Here Come The Aliens”. Η κυκλοφορία αυτή έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια μέρα η Kim Wilde και η μπάντα θα ξεκινήσουν μια νέα περιοδεία του “Here Come The Aliens Tour” περνώντας από χώρες όπως: Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Σλοβακία.

Αυτή η Deluxe Edition θα περιλαμβάνει δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια, τα : “Amoureux des rêves” (στο οποίο συμμετέχει ο Γάλλος τραγουδιστής, Laurent Voulzy) και “Fight temptation”, ένα τραγούδι που αρχικά είχε ερμηνεύσει η ανιψιά της Kim, Scarlett Wilde το 2010, (η Scarlett εκτελεί επίσης χρέη backing vocalist για τη διάσημη θεία της). Επίσης θα συμπεριλαμβάνει live versions των τεράστιων επιτυχιών της “You came”, “Cambodia” και “Kids in America” καθώς και νέα remixes σε τραγούδια όπως: “Yours ’til the end (Infinity Mix)”, “Cyber Nation War (Keyboard Warrior Mix)” και “Stereo shot/1969/Different story (Numinoux Mix)”.

To πρώτο δείγμα από την deluxe edition είναι το “Amoureux des rêves” και είναι ήδη διαθέσιμο για ακρόαση παρακάτω. Πρόκειται για μια δυναμική pop δημιουργία που θυμίζει τις επιτυχίες της Wilde από την δεκαετία του 80, στην οποία ο εκάστοτε καλλιτέχνης τραγουδά στη γλώσσα του!

Kim Wilde feat. Laurent Voulzy - Amoureux des rêves

Back To Top